Ägna din tjänstepension några minuter på Tjänstepensionens dag!

Ägna din tjänstepension några minuter på Tjänstepensionens dag!

 

Årets tema är ”Tjänstepension ger balans”.  När vi pratar om tjänstepension tänker de flesta på sin framtida ekonomi som pensionär. Men faktum är att tjänstepensionen består av två delar som behöver balanseras.

 

Den första delen är den självklara – att spara för en trygg framtida pension. Den andra delen, som ofta glöms bort men är minst lika viktig, handlar om trygghet här och nu – under arbetslivet.

 

De flesta har idag tjänstepensionen ordnad via sin anställning. Men som ägare eller vd är det du själv som ansvarar för alla de fina förmåner och viktiga trygghetspaket som oftast ingår för en anställd. Undersökningar har visat att så många som 4 av 10 företagare saknar detta viktiga grundskydd. Vi stöter ofta på argument som att det känns svårt och tar värdefull tid som man vill lägga på sin verksamhet.

 

Sanningen är att det egentligen är ganska enkelt. Det viktigaste för dig som företagare är att få grundskyddet för trygghet på plats genom:

 

  • Ett långsiktigt pensionssparande
  • Ett försäkringsskydd som ger trygghet för dig och din familj om något oväntat skulle hända

 

Hos oss får du både rådgivning och en färdig lösning för företaget, dig som ägare och dina anställda.

 

Här kan du läsa mer om vårt samlade tjänstepensionserbjudande>

 

Känner du att du vill ha någon att bolla med direkt?

Kontakta oss på 010 – 471 87 70 eller kontakt@shpension.se

 

Publiceringsdatum: 2021-09-27

De senaste nyheterna

Fondrapport oktober

2022-11-10

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av kommentarerna för oktober månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

SH Pension justerar återbäringsräntan

2022-11-01

Från och med 1 november 2022 justerar SH Pension återbäringsräntan på kundernas traditionellt förvaltade försäkringskapital från nuvarande 7 procent till 5 procent. Justeringen görs mot bakgrund av den fortsatt osäkra marknadsutvecklingen och nedgången på världens börser.

Läs mer >

Vår flytt är en bra affär för våra kunder

2022-10-18

Nu har vi flyttat in i vårt nya kontor på Södermalm i Stockholm. Det är SH Pension som äger fastigheten så man skulle kunna säga att vi bor i vår egen förvaltningsportfölj. I vår traditionella förvaltningsportfölj ingår nämligen våra fastigheter som en viktig och långsiktig placering. "Eftersom vi är kundägda känns det extra bra att vi flyttat kontoret till vår egen fastighet", säger vd Annelie Helsing. "Vi betalar nu hyra till oss själva och all eventuell framtida vinst går tillbaka till våra kunder."

Läs mer >