Vi höjer återbäringsräntan till 11 procent

SH Pension höjer återbäringsräntan till 11 procent

SH Pension höjer återbäringsräntan för traditionellt förvaltad försäkring ytterligare.

 

– Vi har en väldigt konkurrenskraftig traditionell försäkring som vi är glada över att vi sedan 1 juni kan erbjuda många fler att ta del av. Eftersom vi nu är en öppen tjänstepensionsförening har Sveriges företagare fått ett nytt kundägt alternativ för sitt långsiktiga sparande, säger Annelie Helsing, vd
SH Pension.

 

Tack vare fina nyckeltal och stabil avkastning höjs återbäringsräntan till 11 % per den 1 september 2021. Förvaltningsportföljen är uppbyggd av ca 35 % aktier, ca 35% direktägda fastigheter, ca 27 % räntor och ca
3 % alternativa tillgångar och vår totalavkastning per halvårsskiftet var 7,7 %.

 

– Det här är ett tryggt sparande som både har premiegaranti och samtidigt ger återbäring, för närvarande 11 procent. Det finns inget jämförbart lågriskalternativ på marknaden som kan erbjuda motsvarande traditionellt förvaltad försäkring – jag hoppas att fler upptäcker den!

 

 

För mer information

Annelie Helsing, vd

annelie.helsing@shpension.se

 


SH Pension – Trygghet under arbetslivet och som pensionär
SH Pension har 75 års erfarenhet av att hjälpa företag, dess ägare och anställda med tjänstepension och trygghetsförsäkringar. Vi är kundägda och överskottet från vår verksamhet går tillbaka till dig som pensionssparar hos oss. Vårt mål är att du ska vara trygg både under arbetslivet och som pensionär.

 

Vi behöver bli fler

SH Pension är mitt uppe i den största förändringsresan på över 75 år, under resans gång behöver vi bli fler!

Kolla in vilka tjänster vi rekryterar till nu >

 

Publiceringsdatum: 2021-09-01

De senaste nyheterna

Fondrapport oktober

2022-11-10

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av kommentarerna för oktober månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

SH Pension justerar återbäringsräntan

2022-11-01

Från och med 1 november 2022 justerar SH Pension återbäringsräntan på kundernas traditionellt förvaltade försäkringskapital från nuvarande 7 procent till 5 procent. Justeringen görs mot bakgrund av den fortsatt osäkra marknadsutvecklingen och nedgången på världens börser.

Läs mer >

Vår flytt är en bra affär för våra kunder

2022-10-18

Nu har vi flyttat in i vårt nya kontor på Södermalm i Stockholm. Det är SH Pension som äger fastigheten så man skulle kunna säga att vi bor i vår egen förvaltningsportfölj. I vår traditionella förvaltningsportfölj ingår nämligen våra fastigheter som en viktig och långsiktig placering. "Eftersom vi är kundägda känns det extra bra att vi flyttat kontoret till vår egen fastighet", säger vd Annelie Helsing. "Vi betalar nu hyra till oss själva och all eventuell framtida vinst går tillbaka till våra kunder."

Läs mer >