Vi höjer återbäringen från 6 till 8 procent

SH Pension höjer återbäringsräntan från 6 till 8 procent

Året har börjat bra för SH Pension och totalavkastningen i den traditionella portföljen uppgår till 4,5 procent för första kvartalet. Konsolideringsgraden har förstärkts ytterligare till 134 procent jämfört med 129 procent vid årsskiftet. Därför höjer vi återbäringsräntan till 8 procent från och med den första maj.

 

– Det är glädjande att vi återigen kan höja vår återbäringsränta i den traditionella förvaltningen. Vi har en god och stabil utveckling som förstärker våra redan goda nyckeltal och gör att vi kan dela ut mer till våra kunder, säger Annelie Helsing, vd för SH Pension.

 

Vad är traditionell förvaltning?

Har du traditionell förvaltning av din pension har du valt den säkraste sparformen vi erbjuder. Det är vi som sköter placeringarna åt dig och du är dessutom garanterad en viss pension dagen det är dags för utbetalning. När det går bra för oss går det bra för dig – överskottet från vår verksamhet går direkt tillbaka till dig i form av återbäringsränta.

 


SH Pension – Din och ditt företags partner för tjänstepension

SH Pension har 75 års erfarenhet av att hjälpa företagare inom handeln med pensions- och trygghetsförsäkringar. Vi är kundägda och överskottet från vår verksamhet går tillbaka till dig som pensionssparar hos oss. Här får du tillgång till både traditionell försäkring, fondförsäkring och trygghetsförsäkringar. Vi vet vad som krävs för att du ska få trygghet både under arbetslivet och som pensionär.

 

 

Här kan du läsa mer om traditionell förvaltning >

 

Publiceringsdatum: 2021-05-03

De senaste nyheterna

Fondrapporter mars

2024-04-24

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du läsa kommentarerna för mars månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

Årsstämma 16 maj

2024-04-08

Torsdagen 16 maj håller vi årets stämma. Program och information om hur du anmäler dig kommer att publiceras här på www.shpension.se 26 april.

Läs mer >

SH Pension 2023 – Stark tillväxt och satsningar framåt

2024-03-27

2023 tog SH Pension flera strategiska kliv i syfte att möjliggöra tillväxt och hållbar utveckling. 

Läs mer >