Vi höjer återbäringen från 6 till 8 procent

Det är glädjande att vi återigen kan höja vår återbäringsränta i den traditionella förvaltningen. Vi har en god och stabil utveckling som förstärker våra redan goda nyckeltal och gör att vi kan dela ut mer till våra kunder, säger Annelie Helsing, vd för SH Pension.
Vi höjer återbäringen från 6 till 8 procent

SH Pension höjer återbäringsräntan från 6 till 8 procent

Året har börjat bra för SH Pension och totalavkastningen i den traditionella portföljen uppgår till 4,5 procent för första kvartalet. Konsolideringsgraden har förstärkts ytterligare till 134 procent jämfört med 129 procent vid årsskiftet. Därför höjer vi återbäringsräntan till 8 procent från och med den första maj.

 

– Det är glädjande att vi återigen kan höja vår återbäringsränta i den traditionella förvaltningen. Vi har en god och stabil utveckling som förstärker våra redan goda nyckeltal och gör att vi kan dela ut mer till våra kunder, säger Annelie Helsing, vd för SH Pension.

 

Vad är traditionell förvaltning?

Har du traditionell förvaltning av din pension har du valt den säkraste sparformen vi erbjuder. Det är vi som sköter placeringarna åt dig och du är dessutom garanterad en viss pension dagen det är dags för utbetalning. När det går bra för oss går det bra för dig – överskottet från vår verksamhet går direkt tillbaka till dig i form av återbäringsränta.

 


SH Pension – Din och ditt företags partner för tjänstepension

SH Pension har 75 års erfarenhet av att hjälpa företagare inom handeln med pensions- och trygghetsförsäkringar. Vi är kundägda och överskottet från vår verksamhet går tillbaka till dig som pensionssparar hos oss. Här får du tillgång till både traditionell försäkring, fondförsäkring och trygghetsförsäkringar. Vi vet vad som krävs för att du ska få trygghet både under arbetslivet och som pensionär.

 

 

Här kan du läsa mer om traditionell förvaltning >

 

Publiceringsdatum: 2021-05-03

De senaste nyheterna

Månadsrapporter april

2021-05-11

Månadsrapporter april C WorldWide Asia C WorldWide Emerging Markets C WorldWide Global Equities Ethical C WorldWide Healthcare Select C WorldWide Sweden Small Cap   Cliens...

Läs mer >

Ordinarie föreningsstämma 17 maj

2021-05-03

Den 17 maj kl. 10.00 bjuds medlemmarna i Svensk Handel Pensionskassan in till ordinarie föreningsstämma.   Under en extra föreningsstämma den 3 maj 2021 beslutades om ändringar i stadgarna...

Läs mer >

Vi höjer återbäringen från 6 till 8 procent

2021-05-03

SH Pension höjer återbäringsräntan från 6 till 8 procent Året har börjat bra för SH Pension och totalavkastningen i den traditionella portföljen uppgår till 4,5 procent för första...

Läs mer >