Vi ger råd i Driva Egets YouTube-serie

Vår rådgivare Annika ger entreprenören Stina tips om hur hon ska tänka kring sin tjänstepension, och varför det är extra viktigt för företagare att hålla koll på. Missa inte det i serien StartUp-resan, där du får följa Stinas resa mot ett framgångsrikt företag på 365 dagar.

 

Se filmen här >>

 

Publiceringsdatum: 2022-05-12

De senaste nyheterna

Hurra! Idag firar vi Tjänstepensionens dag!

2022-09-27

Idag firas Tjänstepensionens dag runt om i landet, en viktig dag att uppmärksamma och vi vill påminna dig som företagare att komma ihåg att planera för din pension. Tjänstepension är en viktig del av den totala pensionen och som företagare måste du sätta av till denna del själv. När det är dags att gå i pension kan tjänstepensionen stå för så mycket som hälften av det du har att leva på, så detta är ett väldigt viktigt sparande.

Läs mer >

Fondrapport augusti

2022-09-13

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av kommentarerna för augusti månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

Spännande samarbete mellan SH Pension och Portfolio Försäkra

2022-09-01

Ett samarbetsavtal kring tjänstepension har ingåtts mellan SH Pension och Portfolio Försäkra. Det innebär att Portfolio Försäkra kommer förmedla SH Pensions traditionellt förvaltade tjänstepensionsförsäkring till sina kunder.

Läs mer >