Tre viktiga saker i SH Pensions pipeline

Hur är det att komma in som ny vd för ett företag i förändring vid samma tidpunkt som en pandemi bryter ut med full kraft och skapar turbulens både på de ekonomiska marknaderna och samhället i stort? Annelie Helsing reflekterar över sina första åtta månader hos SH Pension.

Tre viktiga saker i SH Pensions pipeline

 

Efter 8 månader som vd på SH Pension reflekterar jag över hur vi tillsammans hanterar denna mycket speciella tid – pandemin har fört med sig nya arbetssätt samtidigt som vi påbörjat ett större förändringsarbete. Jag var i våras stolt och ödmjuk inför mitt nya uppdrag att leda den här fina Pensionskassan, som funnits sedan 1946, i ombildningen till en Tjänstepensionsförening.  Nu kan jag säga att jag är ännu mer stolt och ödmjuk över att arbeta här och för vad vi åstadkommer varje dag!

 

Viktiga insikter har gjorts och visar vägen framåt och vår transformation har börjat. Vi har mycket på gång, höga ambitioner och förväntan om vad vi kommer åstadkomma är stor. Det är väldigt roligt att jobba i ett så kreativt klimat!

 

Tre viktiga saker i SH Pensions pipeline

  • Anpassning och ombildning för SH Pension till Tjänstepensionsförening 2021 – vilket innebär nya möjligheter på marknaden
  • Vi bygger verksamheten för att skapa tillväxt och satsar på mycket utveckling de kommande åren
  • Vi förstärker genom att ta in ny kompetens för att möta nya behov

 

 

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss >

Publiceringsdatum: 2020-11-17

De senaste nyheterna

Grattis – nu kan du flytta även äldre pensionskapital

2022-06-28

Tillhör du dem som haft en anställning före 1 juli 2007? Då har du sannolikt en eller flera tjänstepensioner som du nu kan bestämma över själv. Från och med 1 juli i år kan du nämligen flytta även tjänstepensioner som tecknats före 1 juli 2007.

Läs mer >

Hjälp till bättre pension

2022-06-14

Vad innebär det att få pensionsrådgivning och på vilket sätt kan det förbättra din pension? Läs intervjun med vår rådgivare Han-Chul Lee.

Läs mer >

Fondrapport maj

2022-06-13

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av marknadskommentarer för maj månad från våra fondförvaltare

Läs mer >