Tre nya fonder hos SH Pension

Nu har du möjlighet att välja tre nya fonder hos oss. Fonderna kommer från två av våra befintliga samarbetspartners, C WorldWide och ODIN Fonder.

Tre nya fonder i vårt utbud

Nu har du möjlighet att välja tre nya fonder hos oss. Fonderna kommer från två av våra befintliga samarbetspartners, C WorldWide och ODIN Fonder. ODIN Small Cap är helt nystartad och det är första gången ODIN lanserar en ny fond i Sverige, samtidigt etableras en egen förvaltningsorganisation i Stockholm. ​

 

”Alla tre fonder har en hållbarhetsprofil vilket är en viktig komponent i förvaltningen, och för oss när vi väljer in nya fonder till vårt utbud.” säger Kjell Björk, vd Svensk Handel Fondförsäkring.

 

Nya fonder

 

  • ODIN Small Cap
    Förvaltare är Jonathan Schönbäck som är en av de bästa Sverigeförvaltarna på marknaden. Sedan 2014 har han varit ansvarig förvaltare för Handelsbanken Sverige Selektiv som har legat i topp avkastningsmässigt i kategorin Sverigefonder de senaste fem åren.

 

  • C WorldWide Healthcare Select
    Aktiefond som investerar i de mest intressanta, lovande och innovativa bolagen inom hälsovårdssektorn världen över. Till förvaltarnas hjälp finns ett vetenskapligt råd bestående av framstående professorer knutna till Karolinska Institutet. En del av fondens avgift går även till en stiftelse knuten till KI.

 

  • C WorldWide Sweden
    Svensk aktiefond, som investerar i stora till småbolag på den svenska börsen. Fonden har ett erfaret förvaltningsteam som förvaltar två fonder hos CWW idag. Storleken på fonden samt fondens avgift ger goda möjligheter till en bra avkastning över tid.

 

 

Se hela vårt fondutbud här >

Publiceringsdatum: 2020-02-07

De senaste nyheterna

Grattis – nu kan du flytta även äldre pensionskapital

2022-06-28

Tillhör du dem som haft en anställning före 1 juli 2007? Då har du sannolikt en eller flera tjänstepensioner som du nu kan bestämma över själv. Från och med 1 juli i år kan du nämligen flytta även tjänstepensioner som tecknats före 1 juli 2007.

Läs mer >

Hjälp till bättre pension

2022-06-14

Vad innebär det att få pensionsrådgivning och på vilket sätt kan det förbättra din pension? Läs intervjun med vår rådgivare Han-Chul Lee.

Läs mer >

Fondrapport maj

2022-06-13

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av marknadskommentarer för maj månad från våra fondförvaltare

Läs mer >