SH Pension stärker verksamheten med Lumera Live som primär systemplattform

SH Pension har beslutat att anta Lumera Live som sin primära systemplattform och Future Core Cloud (FCC) som strategisk partner för att trygga införandet av en framtidssäkrad, kraftfull och komplett systemleverans. Det kommer att möjliggöra för SH Pension att ytterligare förstärka sin verksamhet och erbjuda en ännu bättre service till sina kunder och samarbetspartners.

 

Valet av Lumera Live reflekterar SH Pensions ambition att driva sin verksamhet än mer effektivt och att utveckla affären. Lumera Live ger SH Pension tillgång till en flexibel och skalbar systemplattform (SaaS) som även innefattar självserviceportaler för individ, företag och partner.

 

Annelie Helsing, vd på SH Pension, uttrycker förtroende för Future Core Cloud (FCC), utvecklaren av Lumera Live, och deras förmåga att verka för en smidig övergång till en modern systemplattform samt att upprätthålla ett långsiktigt och givande partnerskap över tid.

 

Avtalet med FCC och Lumera Live är en milstolpe för SH Pensions som nu startar en transformationsresa för att säkerställa sin långsiktiga ställning på den svenska tjänstepensionsmarknaden. SH Pension arbetar aktivt med att utveckla verksamheten både avseende infrastuktursatsningar och att nå ut till fler kunder genom bla samarbeten.

 

Om Lumera Live
Lumera Live är en avancerad SaaS-plattform utvecklad för Future Core Cloud (FCC) för att stödja företag inom finansiella tjänster och pensionsförvaltning. Plattformen erbjuder en komplett och skalbar lösning för att möta de komplexa behoven inom branschen och är utformad för att stärka företagens tillväx och effektivitet.

 

 

Publiceringsdatum: 2023-10-12

De senaste nyheterna

Årsstämma 16 maj

2024-04-08

Torsdagen 16 maj håller vi årets stämma. Program och information om hur du anmäler dig kommer att publiceras här på www.shpension.se 26 april.

Läs mer >

SH Pension 2023 – Stark tillväxt och satsningar framåt

2024-03-27

2023 tog SH Pension flera strategiska kliv i syfte att möjliggöra tillväxt och hållbar utveckling. 

Läs mer >

Glad Påsk!

2024-03-27

Med påsken runt hörnet vill vi passa på att önska en underbar påskhelg. Vi hoppas att du och dina nära och kära får några härliga dagar med tid för återhämtning, gemenskap och god mat. Så ta hand om er, njut av påskäggen och vårblommorna.​ Glad Påsk! 🐣 Önskar alla vi på SH Pension

Läs mer >