SH Pension stärker verksamheten med Lumera Live som primär systemplattform

SH Pension har beslutat att anta Lumera Live som sin primära systemplattform och Future Core Cloud (FCC) som strategisk partner för att trygga införandet av en framtidssäkrad, kraftfull och komplett systemleverans. Det kommer att möjliggöra för SH Pension att ytterligare förstärka sin verksamhet och erbjuda en ännu bättre service till sina kunder och samarbetspartners.

 

Valet av Lumera Live reflekterar SH Pensions ambition att driva sin verksamhet än mer effektivt och att utveckla affären. Lumera Live ger SH Pension tillgång till en flexibel och skalbar systemplattform (SaaS) som även innefattar självserviceportaler för individ, företag och partner.

 

Annelie Helsing, vd på SH Pension, uttrycker förtroende för Future Core Cloud (FCC), utvecklaren av Lumera Live, och deras förmåga att verka för en smidig övergång till en modern systemplattform samt att upprätthålla ett långsiktigt och givande partnerskap över tid.

 

Avtalet med FCC och Lumera Live är en milstolpe för SH Pensions som nu startar en transformationsresa för att säkerställa sin långsiktiga ställning på den svenska tjänstepensionsmarknaden. SH Pension arbetar aktivt med att utveckla verksamheten både avseende infrastuktursatsningar och att nå ut till fler kunder genom bla samarbeten.

 

Om Lumera Live
Lumera Live är en avancerad SaaS-plattform utvecklad för Future Core Cloud (FCC) för att stödja företag inom finansiella tjänster och pensionsförvaltning. Plattformen erbjuder en komplett och skalbar lösning för att möta de komplexa behoven inom branschen och är utformad för att stärka företagens tillväx och effektivitet.

 

 

Publiceringsdatum: 2023-10-12

De senaste nyheterna

SH Pension höjer återbäringsräntan

2024-05-02

God utveckling under första kvartalet i kapitalförvaltningen gör att SH Pension höjer återbäringsräntan från 5 till 6 procent. Höjningen träder i kraft 1 maj och gäller traditionell försäkring.

Läs mer >

Årsstämma 16 maj

2024-04-29

Som medlem har du rätt att närvara vid stämman, men du har ingen rösträtt. Vill du närvara vid stämman måste du anmäla detta.

Läs mer >

Fondrapporter mars

2024-04-24

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du läsa kommentarerna för mars månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >