SH Pension – snart ett bolag

SH Pension – snart ett bolag

SH Pension består av moderbolaget Svensk Handel Pension Tjänstepensionsförening och dotterbolaget Svensk Handel Fondförsäkring AB. Vi erbjuder idag via våra två bolag, tjänstepension och trygghetsförsäkringar till företag, företagare och dess anställda. Redan 2019 såg vi fördelar med att införliva vårt dotterbolag i moderbolaget. Genom att bedriva fondförsäkringsverksamheten från föreningen kan vi samla erbjudandet under ett tak och fortsätta erbjuda våra kunder det vi kan bäst, tjänstepension och trygghetsförsäkringar.

 

Sedan dess har det varit den strategiska inriktningen för bolaget. Nu står vi inför det praktiska genomförandet, och ser fram emot att fortsätta erbjuda våra kunder både traditionellt- och fondförvaltad tjänstepension.

 

Här kan du läsa mer om vårt tjänstepensionserbjudande >

 

Publiceringsdatum: 2021-09-24

De senaste nyheterna

Månadsrapporter september

2021-10-12

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder.

Läs mer >

Ägna din tjänstepension några minuter på Tjänstepensionens dag!

2021-09-27

När vi pratar om tjänstepension tänker de flesta på sin framtida ekonomi som pensionär. Men faktum är att tjänstepensionen består av två delar som behöver balanseras.

Läs mer >

SH Pension – snart ett bolag

2021-09-24

Genom att bedriva fondförsäkringsverksamheten från föreningen kan vi samla erbjudandet under ett tak och fortsätta erbjuda våra kunder det vi kan bäst, tjänstepension och trygghetsförsäkringar.

Läs mer >