SH Pension i Sak & Liv

I veckan medverkade Annelie Helsing, vd och David Blocho, Chef Verksamhetsutveckling i Sak & Liv för att berätta om SH Pensions satsningar framåt och om vårt starka erbjudande.

 

— Det är otroligt spännande och roligt att arbeta i bolaget i dag. Med den nystart vi är mitt uppe i ser vi oss litet som en startup, fast vi har 75 års historia bakom oss. Vi har vår historik och vi står för trygghet — och samtidigt händer det mycket roligt och intressant med våra planer framåt. Vi är på en väldigt intressant plats just nu!

 

—  Vår traditionella försäkring är i dag den bästa på marknaden med starka nyckeltal, och vi vill ge den mer uppmärksamhet. Den passar många. Traditionell försäkring kan i högre utsträckning än i dag vara antingen det enda som behövs, eller fungera som en del i ens pensionsplacering genom att skapa balans mot risken i aktiefonder. Vi har även fondförsäkring och det är en styrka att vara tvåbenta, samt riskförsäkringar via samarbeten. Dessa sparformer kompletterar varandra väl och bildar tillsammans med riskförsäkringar ett bra trygghetspaket.

 

 

Läs hela intervjun här >

 

Publiceringsdatum: 2021-11-09

De senaste nyheterna

SH Pension – nu Ett bolag

2021-12-01

Från och med 1 december 2021 har SH Pension samlat hela sitt erbjudande under ett och samma tak. Detta genom att hela försäkringsbeståndet hos dotterbolaget, Svensk Handel Fondförsäkring AB, överlåtits till moderbolaget, SH Pension.

Läs mer >

Tekniskt underhåll

2021-11-30

Vi utför för närvarande tekniskt underhåll, därför kan det just nu vara svårt att nå oss via vår hemsida. Ring eller maila gärna oss istället. Du når oss på 010-471 87 70 eller kontakt@shpension.se

Läs mer >

Vi söker chef för Försäljning och Marknad

2021-11-25

Vi satsar och behöver fylla på med nya kompetenser och fler grymma kollegor. Vill du göra skillnad på riktigt och vara med på vår förändringsresa?

Läs mer >