SH Pension i Sak & Liv

I veckan medverkade Annelie Helsing, vd och David Blocho, Chef Verksamhetsutveckling i Sak & Liv för att berätta om SH Pensions satsningar framåt och om vårt starka erbjudande.

 

— Det är otroligt spännande och roligt att arbeta i bolaget i dag. Med den nystart vi är mitt uppe i ser vi oss litet som en startup, fast vi har 75 års historia bakom oss. Vi har vår historik och vi står för trygghet — och samtidigt händer det mycket roligt och intressant med våra planer framåt. Vi är på en väldigt intressant plats just nu!

 

—  Vår traditionella försäkring är i dag den bästa på marknaden med starka nyckeltal, och vi vill ge den mer uppmärksamhet. Den passar många. Traditionell försäkring kan i högre utsträckning än i dag vara antingen det enda som behövs, eller fungera som en del i ens pensionsplacering genom att skapa balans mot risken i aktiefonder. Vi har även fondförsäkring och det är en styrka att vara tvåbenta, samt riskförsäkringar via samarbeten. Dessa sparformer kompletterar varandra väl och bildar tillsammans med riskförsäkringar ett bra trygghetspaket.

 

 

Läs hela intervjun här >

 

Publiceringsdatum: 2021-11-09

De senaste nyheterna

Fondrapport oktober

2022-11-10

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av kommentarerna för oktober månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

SH Pension justerar återbäringsräntan

2022-11-01

Från och med 1 november 2022 justerar SH Pension återbäringsräntan på kundernas traditionellt förvaltade försäkringskapital från nuvarande 7 procent till 5 procent. Justeringen görs mot bakgrund av den fortsatt osäkra marknadsutvecklingen och nedgången på världens börser.

Läs mer >

Vår flytt är en bra affär för våra kunder

2022-10-18

Nu har vi flyttat in i vårt nya kontor på Södermalm i Stockholm. Det är SH Pension som äger fastigheten så man skulle kunna säga att vi bor i vår egen förvaltningsportfölj. I vår traditionella förvaltningsportfölj ingår nämligen våra fastigheter som en viktig och långsiktig placering. "Eftersom vi är kundägda känns det extra bra att vi flyttat kontoret till vår egen fastighet", säger vd Annelie Helsing. "Vi betalar nu hyra till oss själva och all eventuell framtida vinst går tillbaka till våra kunder."

Läs mer >