SH Pension i Sak & Liv

I veckan medverkade Annelie Helsing, vd och David Blocho, Chef Verksamhetsutveckling i Sak & Liv för att berätta om SH Pensions satsningar framåt och om vårt starka erbjudande.

 

— Det är otroligt spännande och roligt att arbeta i bolaget i dag. Med den nystart vi är mitt uppe i ser vi oss litet som en startup, fast vi har 75 års historia bakom oss. Vi har vår historik och vi står för trygghet — och samtidigt händer det mycket roligt och intressant med våra planer framåt. Vi är på en väldigt intressant plats just nu!

 

—  Vår traditionella försäkring är i dag den bästa på marknaden med starka nyckeltal, och vi vill ge den mer uppmärksamhet. Den passar många. Traditionell försäkring kan i högre utsträckning än i dag vara antingen det enda som behövs, eller fungera som en del i ens pensionsplacering genom att skapa balans mot risken i aktiefonder. Vi har även fondförsäkring och det är en styrka att vara tvåbenta, samt riskförsäkringar via samarbeten. Dessa sparformer kompletterar varandra väl och bildar tillsammans med riskförsäkringar ett bra trygghetspaket.

 

 

Läs hela intervjun här >

 

Publiceringsdatum: 2021-11-09

De senaste nyheterna

Grattis – nu kan du flytta även äldre pensionskapital

2022-06-28

Tillhör du dem som haft en anställning före 1 juli 2007? Då har du sannolikt en eller flera tjänstepensioner som du nu kan bestämma över själv. Från och med 1 juli i år kan du nämligen flytta även tjänstepensioner som tecknats före 1 juli 2007.

Läs mer >

Hjälp till bättre pension

2022-06-14

Vad innebär det att få pensionsrådgivning och på vilket sätt kan det förbättra din pension? Läs intervjun med vår rådgivare Han-Chul Lee.

Läs mer >

Fondrapport maj

2022-06-13

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av marknadskommentarer för maj månad från våra fondförvaltare

Läs mer >