Nu söker vi en chef för Verksamhetsutveckling

I denna breda roll har du ansvar för koncernens verksamhetsutveckling och att tillsammans med VD och övriga chefer driva, utveckla och strukturera verksamheten till att bli en ledande tjänstepensionsförening. Du ingår därmed i koncernledningen.
Nu söker vi en chef för Verksamhetsutveckling

Vi söker dig som lockas av utmaningen i denna flexibla roll och att ha en drivande roll i vidareutvecklingen av SH Pension. Du har en positiv människosyn och står för ett moget och stabilt ledarskap som både engagerar och entusiasmerar.

 

Du kommer arbeta både strategiskt och operativt utifrån nya behov och skapa förutsättningar för organisationen att lyckas med planerade förändringar och marknadsanpassningar. Du ansvarar för bildandet av enheten Verksamhetsutveckling där bland annat HR och IT inryms vilket även medför personalansvar.

 

Din primära uppgift är att bidra till att SH Pension fortsatt blir det självklara valet för sina nuvarande och potentiella kunder. Därför är det viktigt att du utöver branscherfarenheten är affärs- och marknadsorienterad och har dokumenterad erfarenhet av förändringsledning, processutveckling, effektivisering och att utveckla organisationer.

 

Här kan du läsa mer om oss, vilka förmåner som du får ta del av som anställd och även höra vad några av våra medarbetare säger om hur det är att jobba på SH Pension.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Staffing AB. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jon Söderblom på 0760-81 20 80 eller jon.soderblom@staffing.se.

 

Välkommen med din ansökan idag!

 

Mer information om tjänsten och ansökan>

Publiceringsdatum: 2020-07-02

De senaste nyheterna

Försäljning och förvärv av fastigheter

2020-07-09

Vi arbetar kontinuerligt med vårt bestånd av fastigheter, och har nu sålt fem fastigheter i centrala Malmö och Arlöv. Fyra fastigheter bestående av hyreslägenheter med tillhörande...

Läs mer >

Nu söker vi en chef för Verksamhetsutveckling

2020-07-02

Vi söker dig som lockas av utmaningen i denna flexibla roll och att ha en drivande roll i vidareutvecklingen av SH Pension. Du har en positiv människosyn och står för ett moget och stabilt...

Läs mer >

Extra föreningsstämma 8 juli

2020-06-24

Svensk Handel Pensionskassans extra föreningsstämma 8 juli 2020 Den 23 juni beslutade ordinarie föreningsstämma enhälligt att anta styrelsens förslag om införande av fullmäktige och...

Läs mer >