Nu söker vi en chef för Verksamhetsutveckling

Vi söker dig som lockas av utmaningen i denna flexibla roll och att ha en drivande roll i vidareutvecklingen av SH Pension. Du har en positiv människosyn och står för ett moget och stabilt ledarskap som både engagerar och entusiasmerar.

 

Du kommer arbeta både strategiskt och operativt utifrån nya behov och skapa förutsättningar för organisationen att lyckas med planerade förändringar och marknadsanpassningar. Du ansvarar för bildandet av enheten Verksamhetsutveckling där bland annat HR och IT inryms vilket även medför personalansvar.

 

Din primära uppgift är att bidra till att SH Pension fortsatt blir det självklara valet för sina nuvarande och potentiella kunder. Därför är det viktigt att du utöver branscherfarenheten är affärs- och marknadsorienterad och har dokumenterad erfarenhet av förändringsledning, processutveckling, effektivisering och att utveckla organisationer.

 

Här kan du läsa mer om oss, vilka förmåner som du får ta del av som anställd och även höra vad några av våra medarbetare säger om hur det är att jobba på SH Pension.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Staffing AB. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jon Söderblom på 0760-81 20 80 eller jon.soderblom@staffing.se.

 

Välkommen med din ansökan idag!

 

Mer information om tjänsten och ansökan>

Publiceringsdatum: 2020-07-02

De senaste nyheterna

Grattis – nu kan du flytta även äldre pensionskapital

2022-06-28

Tillhör du dem som haft en anställning före 1 juli 2007? Då har du sannolikt en eller flera tjänstepensioner som du nu kan bestämma över själv. Från och med 1 juli i år kan du nämligen flytta även tjänstepensioner som tecknats före 1 juli 2007.

Läs mer >

Hjälp till bättre pension

2022-06-14

Vad innebär det att få pensionsrådgivning och på vilket sätt kan det förbättra din pension? Läs intervjun med vår rådgivare Han-Chul Lee.

Läs mer >

Fondrapport maj

2022-06-13

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av marknadskommentarer för maj månad från våra fondförvaltare

Läs mer >