Nu söker vi en chef för Verksamhetsutveckling

Vi söker dig som lockas av utmaningen i denna flexibla roll och att ha en drivande roll i vidareutvecklingen av SH Pension. Du har en positiv människosyn och står för ett moget och stabilt ledarskap som både engagerar och entusiasmerar.

 

Du kommer arbeta både strategiskt och operativt utifrån nya behov och skapa förutsättningar för organisationen att lyckas med planerade förändringar och marknadsanpassningar. Du ansvarar för bildandet av enheten Verksamhetsutveckling där bland annat HR och IT inryms vilket även medför personalansvar.

 

Din primära uppgift är att bidra till att SH Pension fortsatt blir det självklara valet för sina nuvarande och potentiella kunder. Därför är det viktigt att du utöver branscherfarenheten är affärs- och marknadsorienterad och har dokumenterad erfarenhet av förändringsledning, processutveckling, effektivisering och att utveckla organisationer.

 

Här kan du läsa mer om oss, vilka förmåner som du får ta del av som anställd och även höra vad några av våra medarbetare säger om hur det är att jobba på SH Pension.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Staffing AB. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jon Söderblom på 0760-81 20 80 eller jon.soderblom@staffing.se.

 

Välkommen med din ansökan idag!

 

Mer information om tjänsten och ansökan>

Publiceringsdatum: 2020-07-02

De senaste nyheterna

Årsstämma 16 maj

2024-04-08

Torsdagen 16 maj håller vi årets stämma. Program och information om hur du anmäler dig kommer att publiceras här på www.shpension.se 26 april.

Läs mer >

SH Pension 2023 – Stark tillväxt och satsningar framåt

2024-03-27

2023 tog SH Pension flera strategiska kliv i syfte att möjliggöra tillväxt och hållbar utveckling. 

Läs mer >

Glad Påsk!

2024-03-27

Med påsken runt hörnet vill vi passa på att önska en underbar påskhelg. Vi hoppas att du och dina nära och kära får några härliga dagar med tid för återhämtning, gemenskap och god mat. Så ta hand om er, njut av påskäggen och vårblommorna.​ Glad Påsk! 🐣 Önskar alla vi på SH Pension

Läs mer >