Nu söker vi en chef för Verksamhetsutveckling

Vi söker dig som lockas av utmaningen i denna flexibla roll och att ha en drivande roll i vidareutvecklingen av SH Pension. Du har en positiv människosyn och står för ett moget och stabilt ledarskap som både engagerar och entusiasmerar.

 

Du kommer arbeta både strategiskt och operativt utifrån nya behov och skapa förutsättningar för organisationen att lyckas med planerade förändringar och marknadsanpassningar. Du ansvarar för bildandet av enheten Verksamhetsutveckling där bland annat HR och IT inryms vilket även medför personalansvar.

 

Din primära uppgift är att bidra till att SH Pension fortsatt blir det självklara valet för sina nuvarande och potentiella kunder. Därför är det viktigt att du utöver branscherfarenheten är affärs- och marknadsorienterad och har dokumenterad erfarenhet av förändringsledning, processutveckling, effektivisering och att utveckla organisationer.

 

Här kan du läsa mer om oss, vilka förmåner som du får ta del av som anställd och även höra vad några av våra medarbetare säger om hur det är att jobba på SH Pension.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Staffing AB. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jon Söderblom på 0760-81 20 80 eller jon.soderblom@staffing.se.

 

Välkommen med din ansökan idag!

 

Mer information om tjänsten och ansökan>

Publiceringsdatum: 2020-07-02

De senaste nyheterna

Fondrapport oktober

2022-11-10

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av kommentarerna för oktober månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

SH Pension justerar återbäringsräntan

2022-11-01

Från och med 1 november 2022 justerar SH Pension återbäringsräntan på kundernas traditionellt förvaltade försäkringskapital från nuvarande 7 procent till 5 procent. Justeringen görs mot bakgrund av den fortsatt osäkra marknadsutvecklingen och nedgången på världens börser.

Läs mer >

Vår flytt är en bra affär för våra kunder

2022-10-18

Nu har vi flyttat in i vårt nya kontor på Södermalm i Stockholm. Det är SH Pension som äger fastigheten så man skulle kunna säga att vi bor i vår egen förvaltningsportfölj. I vår traditionella förvaltningsportfölj ingår nämligen våra fastigheter som en viktig och långsiktig placering. "Eftersom vi är kundägda känns det extra bra att vi flyttat kontoret till vår egen fastighet", säger vd Annelie Helsing. "Vi betalar nu hyra till oss själva och all eventuell framtida vinst går tillbaka till våra kunder."

Läs mer >