Kundlunch hos SH Pension

Cliens Småbolag blev 2018 års bästa svenska småbolagsfond och förvaltaren Carl Sundblad har fått fina betyg i tidningar som Dagens Industri och Privata Affärer. Men hur ser småbolagens förutsättningar ut i år? Vilka bolag tar plats i portföljen under året och vilka kommer Carl att undvika?

 

Agenda
11.15 Välkommen till SH Pension, Regeringsgatan 60 Stockholm
11.30 Lunch samt presentation av Cliens Småbolag
12.30 Avrundning, möjlighet till frågor

 

Anmälan
Anmäl dig via event@shpension.se med ditt namn och eventuella allergier. Ange Cliens i ämnesraden på ditt mail.

Publiceringsdatum: 2019-09-03

De senaste nyheterna

Fondrapport oktober

2022-11-10

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av kommentarerna för oktober månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

SH Pension justerar återbäringsräntan

2022-11-01

Från och med 1 november 2022 justerar SH Pension återbäringsräntan på kundernas traditionellt förvaltade försäkringskapital från nuvarande 7 procent till 5 procent. Justeringen görs mot bakgrund av den fortsatt osäkra marknadsutvecklingen och nedgången på världens börser.

Läs mer >

Vår flytt är en bra affär för våra kunder

2022-10-18

Nu har vi flyttat in i vårt nya kontor på Södermalm i Stockholm. Det är SH Pension som äger fastigheten så man skulle kunna säga att vi bor i vår egen förvaltningsportfölj. I vår traditionella förvaltningsportfölj ingår nämligen våra fastigheter som en viktig och långsiktig placering. "Eftersom vi är kundägda känns det extra bra att vi flyttat kontoret till vår egen fastighet", säger vd Annelie Helsing. "Vi betalar nu hyra till oss själva och all eventuell framtida vinst går tillbaka till våra kunder."

Läs mer >