Idag firar vi Tjänstepensionens dag!

För tionde året i rad uppmärksammar pensionsbranschen Tjänstepensionens dag

Trots att tjänstepensionen är en så viktig del för den totala pensionen så är det ganska få som vet om de har tjänstepension eller hur mycket som betalas in.

 

Tjänstepensionen är den del av den totala pensionen som kommer från arbetsgivaren. Är du egenföretagare, driver handelsbolag eller kommanditbolag behöver du själv ta ansvar för att betala in till din tjänstepension.

 

Vill du starta ett tjänstepensionssparande för dig eller dina anställda, eller se över ditt befintliga sparande?

 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig >

 

Publiceringsdatum: 2020-09-27

De senaste nyheterna

Fondrapport oktober

2022-11-10

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av kommentarerna för oktober månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

SH Pension justerar återbäringsräntan

2022-11-01

Från och med 1 november 2022 justerar SH Pension återbäringsräntan på kundernas traditionellt förvaltade försäkringskapital från nuvarande 7 procent till 5 procent. Justeringen görs mot bakgrund av den fortsatt osäkra marknadsutvecklingen och nedgången på världens börser.

Läs mer >

Vår flytt är en bra affär för våra kunder

2022-10-18

Nu har vi flyttat in i vårt nya kontor på Södermalm i Stockholm. Det är SH Pension som äger fastigheten så man skulle kunna säga att vi bor i vår egen förvaltningsportfölj. I vår traditionella förvaltningsportfölj ingår nämligen våra fastigheter som en viktig och långsiktig placering. "Eftersom vi är kundägda känns det extra bra att vi flyttat kontoret till vår egen fastighet", säger vd Annelie Helsing. "Vi betalar nu hyra till oss själva och all eventuell framtida vinst går tillbaka till våra kunder."

Läs mer >