God jul och trevlig helg!

Nu nalkas julen och därmed även en välförtjänt julledighet. Det är dags att slå in de sista julklapparna, förbereda julmaten och se fram emot härligt umgänge och förhoppningsvis även lite snö.

Vi tänker även på de som har det svårt ute i världen och vi har valt att skänka en gåva till UNHCR – Hjälp Ukraina!

Vi hoppas att du och dina nära och kära får en riktigt härlig julhelg med tid för återhämtning och vill även passa på att tacka dig för ett fint år tillsammans med oss.

God Jul och Gott Nytt År!

Önskar alla vi på SH Pension

 

Publiceringsdatum: 2022-12-19

De senaste nyheterna

Hurra för Tjänstepensionens dag! Din framtid börjar idag

2023-09-25

Idag firas Tjänstepensionens dag runt om i landet, en viktig dag att uppmärksamma och vi vill påminna dig som företagare att komma ihåg att planera för din pension. Tjänstepension är en viktig del av den totala pensionen och som företagare måste du sätta av till denna del själv. När det är dags att gå i pension kan tjänstepensionen stå för så mycket som hälften av det du har att leva på, så detta är ett väldigt viktigt sparande.

Läs mer >

Fondrapporter augusti

2023-09-18

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du läsa kommentarerna för augusti månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

SH Pension breddar sin distribution genom samarbete med Hjerta

2023-09-06

Ett samarbetsavtal har ingåtts mellan SH Pension och förmedlarorganisationen Hjerta. SH Pension har sedan länge uppvisat goda förvaltningsresultat i sitt traditionella tjänstepensionserbjudande och som en del i strategin att växa i småföretagarsegmentet inleder man nu ett distributionssamarbete med Hjerta.

Läs mer >