God jul och trevlig helg!

Nu nalkas julen och därmed även en välförtjänt julledighet. Det är dags att slå in de sista julklapparna, förbereda julmaten och se fram emot härligt umgänge och förhoppningsvis även lite snö.

Vi tänker även på de som har det svårt ute i världen och vi har valt att skänka en gåva till UNHCR – Hjälp Ukraina!

Vi hoppas att du och dina nära och kära får en riktigt härlig julhelg med tid för återhämtning och vill även passa på att tacka dig för ett fint år tillsammans med oss.

God Jul och Gott Nytt År!

Önskar alla vi på SH Pension

 

Publiceringsdatum: 2022-12-19

De senaste nyheterna

Påverka vår framtid – rösta i vårt fullmäktigeval

2023-01-25

Vi ägs av dig och våra andra kunder. Därför kan du vara med och rösta om vem som ska sitta i vår fullmäktige – alltså vårt högts beslutande organ.

Läs mer >

Fokus 2023 – en glad pension!

2023-01-16

Vid årsskiftet har det införts flera nya regler gällande din pension som du som företagare bör känna till. Utöver det har vi ett marknadsläge som utmanar med hög inflation och inbromsande ekonomi. Så vad ska du som företagare fokusera på och vad är viktigt att tänka på när du startar upp 2023?

Läs mer >

Fondrapport december

2023-01-12

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av kommentarerna för december månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >