God jul och trevlig julhelg!

Nu nalkas julen och därmed även en välförtjänt julledighet. Det är dags att slå in de sista julklapparna, förbereda julmaten och se fram emot härligt umgänge och förhoppningsvis även lite snö.

Vi vill att alla barn som drabbats av cancer ska överleva och kunna få leva ett gott och långt liv. Därför har vi valt att istället för att skicka ut postala julkort skänka en gåva till  Barncancerfonden. Läs mer om deras arbete här.

Vi hoppas att du och dina nära och kära får en riktigt härlig julhelg med tid för återhämtning och vill även passa på att tacka dig för ett fint år tillsammans med oss.

God Jul och Gott Nytt År!

Önskar alla vi på SH Pension

 

Publiceringsdatum: 2023-12-20

De senaste nyheterna

Förändringar i SH Pensions styrelse

2024-05-30

På SH Pensions årsstämma den 16:e maj valdes Catrina Ingelstam in som ny ordförande i föreningens styrelse. Kim Hansson och Jenny Iodlovsky Norrby valdes till nya styrelsemedlemmar.

Läs mer >

Fondrapporter april

2024-05-16

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du läsa kommentarerna för april månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

SH Pension höjer återbäringsräntan

2024-05-02

God utveckling under första kvartalet i kapitalförvaltningen gör att SH Pension höjer återbäringsräntan från 5 till 6 procent. Höjningen träder i kraft 1 maj och gäller traditionell försäkring.

Läs mer >