God jul och trevlig julhelg!

Nu nalkas julen och därmed även en välförtjänt julledighet. Det är dags att slå in de sista julklapparna, förbereda julmaten och se fram emot härligt umgänge och förhoppningsvis även lite snö.

Vi vill att alla barn som drabbats av cancer ska överleva och kunna få leva ett gott och långt liv. Därför har vi valt att istället för att skicka ut postala julkort skänka en gåva till  Barncancerfonden. Läs mer om deras arbete här.

Vi hoppas att du och dina nära och kära får en riktigt härlig julhelg med tid för återhämtning och vill även passa på att tacka dig för ett fint år tillsammans med oss.

God Jul och Gott Nytt År!

Önskar alla vi på SH Pension

 

Publiceringsdatum: 2023-12-20

De senaste nyheterna

Så får du ut det mesta av ditt pensionsbesked

2024-02-26

Nu kommer årets pensionsbesked – ett perfekt tillfälle för dig som företagare att se över din framtida pension. Här är våra fem bästa tips till dig som vill vara säker på att få den pension du drömmer om när det väl är dags att trappa ner på jobbet.

Läs mer >

MALL

2024-02-26

Läs mer >

Fondrapporter januari

2024-02-21

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du läsa kommentarerna för januari månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >