Förändringar i SH Pensions styrelse

På SH Pensions årsstämma den 16:e maj valdes Catrina Ingelstam in som ny ordförande i föreningens styrelse. Catrina har varit styrelseledamot i SH Pension sedan 2021 och har en lång och bred erfarenhet både från branschen och från rollen som ordförande i AP6.

 

Samtidigt valdes Kim Hansson och Jenny Iodlovsky Norrby till nya styrelsemedlemmar. Peter Frej valdes till ny ledamot i valberedningen.

 

Ett stort tack för förtjänstfullt arbete riktas till avgående styrelseordförande Harald Bengtsson och styrelseledamot Jörgen Sundqvist som varit med på SH Pension resa sedan tiden som Pensionskassa.

 

– Jag ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla SH Pension tillsammans med styrelsen och ledningen, säger Catrina Ingelstam. Vi har en mycket spännande tid framför oss med utveckling och tillväxt. Vårt fina erbjudande till företagare gör oss till den självklara utmanaren inom traditionell tjänstepension.

 

I styrelsen finns stor kompetens och engagemang och nu fyller vi på med kompetens inom försäkring, marknad och kapitalförvaltning. Med Kim och Jennys expertis kommer vi att stå ännu starkare och fortsätta driva tillväxt, hållbarhet och nytänkande inom branschen.

 

SH Pension styrelse består nu av:

Catrina Ingelstam, styrelseordförande

Carl Lybeck, vice ordförande

Lena Wenehult, styrelseledamot

Jonas Arnberg, Styrelseledamot

Lena Lyckenvik, styrelseledamot

Kim Hansson, styrelseledamot

Jenny Iodlovsky Norrby, styrelseledamot

 

 

SH Pensions valberedning:

Sven-Erik Lindström, ordförande

Bert Larsson, ledamot

Peter Frej, ledamot

 

För ytterligare information
Annelie Helsing, vd SH Pension
annelie.helsing@shpension.se

 

Publiceringsdatum: 2024-05-30

De senaste nyheterna

Förändringar i SH Pensions styrelse

2024-05-30

På SH Pensions årsstämma den 16:e maj valdes Catrina Ingelstam in som ny ordförande i föreningens styrelse. Kim Hansson och Jenny Iodlovsky Norrby valdes till nya styrelsemedlemmar.

Läs mer >

Fondrapporter april

2024-05-16

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du läsa kommentarerna för april månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

SH Pension höjer återbäringsräntan

2024-05-02

God utveckling under första kvartalet i kapitalförvaltningen gör att SH Pension höjer återbäringsräntan från 5 till 6 procent. Höjningen träder i kraft 1 maj och gäller traditionell försäkring.

Läs mer >