Extra föreningsstämma 8 juli

Den 23 juni beslutade ordinarie föreningsstämma enhälligt att anta styrelsens förslag om införande av fullmäktige och uppdatering av stadgar samt att genomföra en beståndsöverlåtelse till SPP i enlighet med framlagt anbud.
Den 8 juli bjuds nu medlemmar i Svensk Handel Pensionskassan till extra föreningsstämma för att fastställa dessa två beslut.

Svensk Handel Pensionskassans extra föreningsstämma 8 juli 2020

Den 23 juni beslutade ordinarie föreningsstämma enhälligt att anta styrelsens förslag om införande av fullmäktige och uppdatering av stadgar samt att genomföra en beståndsöverlåtelse till SPP i enlighet med framlagt anbud.

 

Den 8 juli bjuds nu medlemmar i Svensk Handel Pensionskassan till extra föreningsstämma för att fastställa dessa två beslut. Det kommer att finnas möjlighet att ansluta till stämman digitalt via Teams.

 

Notera att det datum för extrastämma som angetts i tidplanen i beslutsunderlaget till beståndsöverlåtelsen tidigarelagts.

 

Extra information

Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade på händelseutvecklingen kring nya Coronaviruset och Covid-19. Vi följer också Folkhälsomyndighetens och andra ansvariga myndigheters rekommendationer. Skulle situationen förändras kommer vi att förhålla oss till myndigheternas givna riktlinjer och rekommendationer.

 

Anmälan

Sista anmälningsdag är den  3  juli och du anmäler dig via mejl till stamman@shpension.se.
Vänligen meddela oss om du vill delta på distans via Teams. Vi återkopplar till dig med anslutningslänk dagen innan stämman.

 

Vid anmälan uppges:

  • Förnamn och efternamn
  • Telefonnummer
  • Medlemsnummer

 

Plats

Svensk Handels Hus,
Regeringsgatan 60, Stockholm

Lokal: Emporia, Gårdshuset, Plan 1

alternativt,

Anslut via Teams, meddela oss i anmälan om du vill medverka på distans.

 

Program

09.30 Registrering öppnar
10.00 Beslut om fullmäktige och uppdatering av stadgar samt beslut om beståndsöverlåtelse

 

Material

Fullmakt

Kan eller vill du inte närvara på stämman fysiskt kan du ändå delta genom fullmakt som företräds av annan medlem. Fullmakten ska vara oss tillhanda senast 3  juli.

 

 

Viktigt inför stämman

 

Frågor

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss via mejl.

 

Varmt välkommen!

Publiceringsdatum: 2020-06-24

De senaste nyheterna

Årsstämma 16 maj

2024-04-08

Torsdagen 16 maj håller vi årets stämma. Program och information om hur du anmäler dig kommer att publiceras här på www.shpension.se 26 april.

Läs mer >

SH Pension 2023 – Stark tillväxt och satsningar framåt

2024-03-27

2023 tog SH Pension flera strategiska kliv i syfte att möjliggöra tillväxt och hållbar utveckling. 

Läs mer >

Glad Påsk!

2024-03-27

Med påsken runt hörnet vill vi passa på att önska en underbar påskhelg. Vi hoppas att du och dina nära och kära får några härliga dagar med tid för återhämtning, gemenskap och god mat. Så ta hand om er, njut av påskäggen och vårblommorna.​ Glad Påsk! 🐣 Önskar alla vi på SH Pension

Läs mer >