Dags att nominera kandidater till Fullmäktige

Från den 15 december kan du som kund hos SH Pension nominera kandidater till Fullmäktige. Både du som nominerar och kandidaten som nomineras måste vara kunder hos SH Pension. Nomineringen är öppen till den 15 januari. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Valberedningen via valberedning@shpension.se.

 

Till nomineringsformulär >

 

Publiceringsdatum: 2021-12-15

De senaste nyheterna

Månadsrapporter november

2021-12-15

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av marknadskommentarer för november månad.

Läs mer >

Dags att nominera kandidater till Fullmäktige

2021-12-15

Passa på att göra din röst hörd. Känner du någon som har lämpliga erfarenheter, engagemang och som skulle passa i rollen att representera dig och alla andra kunder på SH Pensions föreningsstämmor? Det är nu dags att nominera kandidater till Fullmäktige i SH Pension. Nominera din kandidat redan idag.

Läs mer >

SH Pension – nu Ett bolag

2021-12-01

Från och med 1 december 2021 har SH Pension samlat hela sitt erbjudande under ett och samma tak. Detta genom att hela försäkringsbeståndet hos dotterbolaget, Svensk Handel Fondförsäkring AB, överlåtits till moderbolaget, SH Pension.

Läs mer >