10 procent i återbäringsränta från 1 juli

Med fortsatt stark konsolideringsgrad kan SH Pension för tredje gången i år höja återbäringen för traditionellt förvaltad tjänstepension. Den här gången från 8 till 10 procent. Den nya återbäringsräntan träder i kraft per 1 juli.

 

Under året har SH Pension höjt återbäringsräntan två gånger, först till 6 procent per 1 mars, sedan till 8 procent per 1 maj och nu är det dags för årets tredje höjning, från 8 till 10 procent.

 

– Det känns väldigt bra att vi tack vare en stabil och fin utveckling i vår traditionella kapitalförvaltning har möjlighet att dela ut ännu mer till våra kunder, säger Annelie Helsing, vd SH Pension.

 


SH Pension – Din och ditt företags partner för tjänstepension
SH Pension har 75 års erfarenhet av att hjälpa företag, dess ägare och anställda med tjänstepension och trygghetsförsäkringar. Vi är kundägda och överskottet från vår verksamhet går tillbaka till dig som pensionssparar hos oss. Vårt mål är att du ska vara trygg både under arbetslivet och som pensionär.

 

För mer information

Annelie Helsing, vd

annelie.helsing@shpension.se

 

Publiceringsdatum: 2021-06-30

De senaste nyheterna

Grattis – nu kan du flytta även äldre pensionskapital

2022-06-28

Tillhör du dem som haft en anställning före 1 juli 2007? Då har du sannolikt en eller flera tjänstepensioner som du nu kan bestämma över själv. Från och med 1 juli i år kan du nämligen flytta även tjänstepensioner som tecknats före 1 juli 2007.

Läs mer >

Hjälp till bättre pension

2022-06-14

Vad innebär det att få pensionsrådgivning och på vilket sätt kan det förbättra din pension? Läs intervjun med vår rådgivare Han-Chul Lee.

Läs mer >

Fondrapport maj

2022-06-13

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av marknadskommentarer för maj månad från våra fondförvaltare

Läs mer >