10 procent i återbäringsränta från 1 juli

Med fortsatt stark konsolideringsgrad kan SH Pension för tredje gången i år höja återbäringen för traditionellt förvaltad tjänstepension. Den här gången från 8 till 10 procent. Den nya återbäringsräntan träder i kraft per 1 juli.

 

Under året har SH Pension höjt återbäringsräntan två gånger, först till 6 procent per 1 mars, sedan till 8 procent per 1 maj och nu är det dags för årets tredje höjning, från 8 till 10 procent.

 

– Det känns väldigt bra att vi tack vare en stabil och fin utveckling i vår traditionella kapitalförvaltning har möjlighet att dela ut ännu mer till våra kunder, säger Annelie Helsing, vd SH Pension.

 


SH Pension – Din och ditt företags partner för tjänstepension
SH Pension har 75 års erfarenhet av att hjälpa företag, dess ägare och anställda med tjänstepension och trygghetsförsäkringar. Vi är kundägda och överskottet från vår verksamhet går tillbaka till dig som pensionssparar hos oss. Vårt mål är att du ska vara trygg både under arbetslivet och som pensionär.

 

För mer information

Annelie Helsing, vd

annelie.helsing@shpension.se

 

Publiceringsdatum: 2021-06-30

De senaste nyheterna

Fondrapporter mars

2024-04-24

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du läsa kommentarerna för mars månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

Årsstämma 16 maj

2024-04-08

Torsdagen 16 maj håller vi årets stämma. Program och information om hur du anmäler dig kommer att publiceras här på www.shpension.se 26 april.

Läs mer >

SH Pension 2023 – Stark tillväxt och satsningar framåt

2024-03-27

2023 tog SH Pension flera strategiska kliv i syfte att möjliggöra tillväxt och hållbar utveckling. 

Läs mer >