10 procent i återbäringsränta från 1 juli

Med fortsatt stark konsolideringsgrad kan SH Pension för tredje gången i år höja återbäringen för traditionellt förvaltad tjänstepension. Den här gången från 8 till 10 procent. Den nya återbäringsräntan träder i kraft per 1 juli.

 

Under året har SH Pension höjt återbäringsräntan två gånger, först till 6 procent per 1 mars, sedan till 8 procent per 1 maj och nu är det dags för årets tredje höjning, från 8 till 10 procent.

 

– Det känns väldigt bra att vi tack vare en stabil och fin utveckling i vår traditionella kapitalförvaltning har möjlighet att dela ut ännu mer till våra kunder, säger Annelie Helsing, vd SH Pension.

 


SH Pension – Din och ditt företags partner för tjänstepension
SH Pension har 75 års erfarenhet av att hjälpa företag, dess ägare och anställda med tjänstepension och trygghetsförsäkringar. Vi är kundägda och överskottet från vår verksamhet går tillbaka till dig som pensionssparar hos oss. Vårt mål är att du ska vara trygg både under arbetslivet och som pensionär.

 

För mer information

Annelie Helsing, vd

annelie.helsing@shpension.se

 

Publiceringsdatum: 2021-06-30

De senaste nyheterna

Fondrapport oktober

2022-11-10

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av kommentarerna för oktober månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

SH Pension justerar återbäringsräntan

2022-11-01

Från och med 1 november 2022 justerar SH Pension återbäringsräntan på kundernas traditionellt förvaltade försäkringskapital från nuvarande 7 procent till 5 procent. Justeringen görs mot bakgrund av den fortsatt osäkra marknadsutvecklingen och nedgången på världens börser.

Läs mer >

Vår flytt är en bra affär för våra kunder

2022-10-18

Nu har vi flyttat in i vårt nya kontor på Södermalm i Stockholm. Det är SH Pension som äger fastigheten så man skulle kunna säga att vi bor i vår egen förvaltningsportfölj. I vår traditionella förvaltningsportfölj ingår nämligen våra fastigheter som en viktig och långsiktig placering. "Eftersom vi är kundägda känns det extra bra att vi flyttat kontoret till vår egen fastighet", säger vd Annelie Helsing. "Vi betalar nu hyra till oss själva och all eventuell framtida vinst går tillbaka till våra kunder."

Läs mer >