Tre nya fonder hos SH Pension

Nu har du möjlighet att välja tre nya fonder hos oss. Fonderna kommer från två av våra befintliga samarbetspartners, C WorldWide och ODIN Fonder.

Tre nya fonder i vårt utbud

Nu har du möjlighet att välja tre nya fonder hos oss. Fonderna kommer från två av våra befintliga samarbetspartners, C WorldWide och ODIN Fonder. ODIN Small Cap är helt nystartad och det är första gången ODIN lanserar en ny fond i Sverige, samtidigt etableras en egen förvaltningsorganisation i Stockholm. ​

 

”Alla tre fonder har en hållbarhetsprofil vilket är en viktig komponent i förvaltningen, och för oss när vi väljer in nya fonder till vårt utbud.” säger Kjell Björk, vd Svensk Handel Fondförsäkring.

 

Nya fonder

 

  • ODIN Small Cap
    Förvaltare är Jonathan Schönbäck som är en av de bästa Sverigeförvaltarna på marknaden. Sedan 2014 har han varit ansvarig förvaltare för Handelsbanken Sverige Selektiv som har legat i topp avkastningsmässigt i kategorin Sverigefonder de senaste fem åren.

 

  • C WorldWide Healthcare Select
    Aktiefond som investerar i de mest intressanta, lovande och innovativa bolagen inom hälsovårdssektorn världen över. Till förvaltarnas hjälp finns ett vetenskapligt råd bestående av framstående professorer knutna till Karolinska Institutet. En del av fondens avgift går även till en stiftelse knuten till KI.

 

  • C WorldWide Sweden
    Svensk aktiefond, som investerar i stora till småbolag på den svenska börsen. Fonden har ett erfaret förvaltningsteam som förvaltar två fonder hos CWW idag. Storleken på fonden samt fondens avgift ger goda möjligheter till en bra avkastning över tid.

 

 

Se hela vårt fondutbud här >

Publiceringsdatum: 2020-02-07

De senaste nyheterna

Årsstämma 16 maj

2024-04-29

Som medlem har du rätt att närvara vid stämman, men du har ingen rösträtt. Vill du närvara vid stämman måste du anmäla detta.

Läs mer >

Fondrapporter mars

2024-04-24

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du läsa kommentarerna för mars månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

Årsstämma 16 maj

2024-04-08

Torsdagen 16 maj håller vi årets stämma. Program och information om hur du anmäler dig kommer att publiceras här på www.shpension.se 26 april.

Läs mer >