Rådgivning

Hos SH Pension har du alltid tillgång till vårt team med lång erfarenhet av att hjälpa företag, företagare och anställda inom handeln med pension och trygghetsförsäkringar. Vi vet vilka möjligheter du har och vilka utmaningar du står inför, och hjälper till med både tjänstepension och att se över försäkringsbehov.

Förtroende är allt

Våra rådgivare har inga rörliga löner eller provisioner vilket innebär att de inte tjänar på att rekommendera onödiga försäkringar. Vi är dessutom en kundägd organisation. Det gör att du kan känna stort förtroende för våra råd och veta att vi alltid har ditt bästa för ögonen.

Vi tar det personligt

När det kommer till att ge personliga råd finns inget så viktigt som den personliga kontakten. Därför ingår rådgivning i vårt erbjudande utan några helkundskrav. Vi tror nämligen att det ger den bästa och mest långsiktiga lösningen för varje kund.

Boka ett möte

Vill du komma igång med tjänstepensionen, fråga om försäkringar eller bara veta mer om vad vi på SH Pension kan göra för dig? Hör av dig till oss så ser vi till att du får prata med rätt person för dina behov.

Kontakta oss