Rådgivning

Hos SH Pension har du alltid tillgång till vårt team av rådgivare. De har lång erfarenhet av att hjälpa företag, företagare och anställda med pension och trygghetsförsäkringar. Tillsammans tar vi reda på de möjligheter och utmaningar du står inför och tar fram lösning som passar dina behov. Vi hjälper till med både tjänstepension och övriga eventuella försäkringsbehov.

Förtroende är allt

SH Pension är en kundägd organisation och våra rådgivare har inga rörliga löner eller provisioner. De tjänar inte på att rekommendera dig några specifika försäkringar. Det innebär att du kan känna förtroende för våra råd och veta att vi alltid bara har ditt bästa för ögonen. Din trygghet är viktigast för oss.

Det är personligt

Personliga råd kräver personlig kontakt. Du ska alltid kunna känna dig trygg med de råd vi ger dig och då finns det inget som kan ersätta den personliga kontakten. Därför ingår personlig rådgivning i vårt erbjudande utan några helkundskrav.

Boka ett möte

Vill du komma igång med tjänstepensionen, fråga om försäkringar eller bara veta mer om vad vi på SH Pension kan göra för dig? Hör av dig till oss så ser vi till att du får prata med rätt person för dina behov.

Kontakta oss