Pensionsrådgivning för företagare

Hos SH Pension har du alltid tillgång till vårt team av rådgivare. De har lång erfarenhet av att hjälpa företag, företagare och anställda med pension och trygghetsförsäkringar. Tillsammans tar vi reda på de möjligheter och utmaningar du står inför och tar fram en lösning som passar dina behov. Vi hjälper till med både tjänstepension och övriga eventuella försäkringsbehov. Det är enkelt att komma igång med ett pensionssparande hos oss, boka en gratis rådgivning så hjälper vi dig.

Vi ägs av våra kunder

SH Pension är en kundägd organisation och våra rådgivare har inga rörliga löner eller provisioner. De tjänar inte på att rekommendera dig några specifika försäkringar. Det innebär att du kan känna förtroende för våra råd och veta att vi alltid bara har ditt bästa för ögonen. Din trygghet är viktigast för oss.

Personlig rådgivare och bollplank

Inget slår den personliga kontakten. Du ska alltid kunna känna dig trygg med de råd vi ger dig och då finns det inget som kan ersätta den personliga kontakten. Därför ingår alltid rådgivning i vårt erbjudande