Ta emot din faktura digitalt!

Nu kan du få din faktura via e-post istället för i pappersform

För företagsfakturor

PDF-fakturan ersätter din vanliga pappersfaktura. PDF-fakturan ser likadan ut som den gjorde tidigare men levereras bifogad i ett e-postmeddelande.

 

Så här gör du

För att byta till PDF-faktura  Skicka ett mejl till oss med era företagsuppgifter och vilken e-postadress ni vill att vi registrerar.

 

Observera

Efter godkännande får du inte fler pappersfakturor från oss. Påminnelser skickas dock alltid som pappersfaktura.

För dig som privatperson

Vi vill minska klimatpåverkan och samtidigt erbjuda dig möjligheten att ta emot och hantera posten från oss digitalt. Därför är SH Pension anslutna till den digitala brevlådan Kivra.

 

Det är gratis, säkert och dessutom riktigt bra för miljön.

 

Skaffa Kivra gratis

Ladda ner appen eller gå till www.kivra.se för att skaffa Kivra gratis med Mobilt BankID.

 

Publiceringsdatum: 2020-11-19

De senaste nyheterna

Fondrapport oktober

2022-11-10

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av kommentarerna för oktober månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

SH Pension justerar återbäringsräntan

2022-11-01

Från och med 1 november 2022 justerar SH Pension återbäringsräntan på kundernas traditionellt förvaltade försäkringskapital från nuvarande 7 procent till 5 procent. Justeringen görs mot bakgrund av den fortsatt osäkra marknadsutvecklingen och nedgången på världens börser.

Läs mer >

Vår flytt är en bra affär för våra kunder

2022-10-18

Nu har vi flyttat in i vårt nya kontor på Södermalm i Stockholm. Det är SH Pension som äger fastigheten så man skulle kunna säga att vi bor i vår egen förvaltningsportfölj. I vår traditionella förvaltningsportfölj ingår nämligen våra fastigheter som en viktig och långsiktig placering. "Eftersom vi är kundägda känns det extra bra att vi flyttat kontoret till vår egen fastighet", säger vd Annelie Helsing. "Vi betalar nu hyra till oss själva och all eventuell framtida vinst går tillbaka till våra kunder."

Läs mer >