Ta emot din faktura digitalt!

Nu kan du få din faktura via e-post istället för i pappersform

För företagsfakturor

PDF-fakturan ersätter din vanliga pappersfaktura. PDF-fakturan ser likadan ut som den gjorde tidigare men levereras bifogad i ett e-postmeddelande.

 

Så här gör du

För att byta till PDF-faktura  Skicka ett mejl till oss med era företagsuppgifter och vilken e-postadress ni vill att vi registrerar.

 

Observera

Efter godkännande får du inte fler pappersfakturor från oss. Påminnelser skickas dock alltid som pappersfaktura.

För dig som privatperson

Vi vill minska klimatpåverkan och samtidigt erbjuda dig möjligheten att ta emot och hantera posten från oss digitalt. Därför är SH Pension anslutna till den digitala brevlådan Kivra.

 

Det är gratis, säkert och dessutom riktigt bra för miljön.

 

Skaffa Kivra gratis

Ladda ner appen eller gå till www.kivra.se för att skaffa Kivra gratis med Mobilt BankID.

 

Publiceringsdatum: 2020-11-19

De senaste nyheterna

Grattis – nu kan du flytta även äldre pensionskapital

2022-06-28

Tillhör du dem som haft en anställning före 1 juli 2007? Då har du sannolikt en eller flera tjänstepensioner som du nu kan bestämma över själv. Från och med 1 juli i år kan du nämligen flytta även tjänstepensioner som tecknats före 1 juli 2007.

Läs mer >

Hjälp till bättre pension

2022-06-14

Vad innebär det att få pensionsrådgivning och på vilket sätt kan det förbättra din pension? Läs intervjun med vår rådgivare Han-Chul Lee.

Läs mer >

Fondrapport maj

2022-06-13

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av marknadskommentarer för maj månad från våra fondförvaltare

Läs mer >