Vi söker IT-chef

SH Pension söker IT-chef

Fokus idag är tillväxt, kundcentrering och digitalisering. Du kommer in i ett spännande skede där vissa delar är definierade i strategi och operativ modell och andra delar inte är det.

 

Vi arbetar med en ny målbild för IT infrastrukturen kommande år för att skapa förutsättningar för vår tillväxt och vi ser fram emot att du är med och genomför förändringen. Vi genomgår just nu en agil transformation i hela bolaget och när du kommer in så är vi i ett tillstånd med både projekt och agila leveranser.

 

Som IT chef har du budget- och personalansvar för koncernens IT funktion. Du leder även ett eller flera tvärfunktionella team med kompetenser från andra områden och rapporterar till Chefen för Verksamhetsutveckling där även HR ingår.

 

Rekryteringen sker i samarbete med Qsearch, har du frågor om tjänsten hör du av dig till Helena Pettersson, tel 0705-938766.

 

Läs mer och ansök här >

Publiceringsdatum: 2020-11-23

De senaste nyheterna

Grattis – nu kan du flytta även äldre pensionskapital

2022-06-28

Tillhör du dem som haft en anställning före 1 juli 2007? Då har du sannolikt en eller flera tjänstepensioner som du nu kan bestämma över själv. Från och med 1 juli i år kan du nämligen flytta även tjänstepensioner som tecknats före 1 juli 2007.

Läs mer >

Hjälp till bättre pension

2022-06-14

Vad innebär det att få pensionsrådgivning och på vilket sätt kan det förbättra din pension? Läs intervjun med vår rådgivare Han-Chul Lee.

Läs mer >

Fondrapport maj

2022-06-13

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av marknadskommentarer för maj månad från våra fondförvaltare

Läs mer >