Vi söker en tjänstepensionsspecialist

 

Rollen som tjänstepensionsspecialist innebär att du har ansvar för att utveckla vårt erbjudande och arbetar med villkor, instruktioner och villkors- och produktstruktur. Självklart håller du dig uppdaterad på vad som händer på marknaden och inom området ny lagstiftning och ser till att produkterna är konkurrenskraftiga och enkla att förstå.

 

Du spelar en central roll, har breda kontaktytor med bland andra aktuarier, finans, marknad, rådgivare och kundservice och rapporterar till chefen en för Kundservice och Produkt.

 

Din bakgrund

  •  Det är fint om du har relevant akademisk examen och minst fem års erfarenhet av arbete inom tjänstepensionsmarknaden, gärna som specialist med produktansvar.
  • Vi erbjuder en spännande och utmanande miljö i förändring och för att trivas ser vi gärna att du har arbetat med att utveckla villkor och informationsmaterial. Likaså är det bra om du har arbetat i nära samarbete med affärsverksamheten.
  • Det är viktigt att du kan traditionell- och fondförsäkring och en fördel om du kan riskförsäkring.

 

Personliga egenskaper

  • Du kan konsten att tala både rakt och tydligt!
  • Du är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift, utstrålar trovärdighet och kommunicerar på ett övertygande och engagerande sätt.
  • Du är en specialist i själ och hjärta som hela tiden vill utveckla din expertkunskap.

 

För oss är det viktigt att du bryr dig om kunden och har fokus på kundbehov och kundtillfredsställelse.

Vi arbetar hårt för att nå uppsatta mål och vill att du engagerar dig och bidrar till måluppfyllelse. För dig som är resultat- och målfokuserad kan vi erbjuda en spännande miljö och en kultur där vi tillsammans tar oss an utmaningar och arbetar mot uppsatta mål. Det är viktigt att du är intresserad av affären och marknaden liksom håller dig uppdaterad om konkurrenter och marknadstrender. Här vill vi att du ska bidra genom att identifiera affärsmöjligheter, du har stora mandat att utveckla affären tillsammans med övriga organisationen. Vi ser gärna att du har en finansiell medvetenhet.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Qsearch AB

 

Läs annonsen och ansök här

 

 

Publiceringsdatum: 2023-02-21

De senaste nyheterna

Valet är klart! Se vilka som ingår i fullmäktige 2023

2023-03-20

Fullmäktigevalet 2023 är nu klart och följande personer har utsetts till SH Pensions fullmäktige, vårt högts beslutande organ.

Läs mer >

Fondrapporter februari

2023-03-13

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du läsa kommentarerna för februari månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

SH Pension höjer återbäringsräntan från 1 mars

2023-03-01

God utveckling i kapitalförvaltningen gör att SH Pension höjer återbäringsräntan från 5 till 7 procent. Höjningen träder i kraft 1 mars och gäller försäkringar med traditionell förvaltning.

Läs mer >