Vi söker en Operativ Chefsjurist

I tjänsten som Operativ Chefsjurist arbetar du nära vd och sitter i koncernens ledningsgrupp. Du bidrar inte endast med din juridiska kompetens utan deltar också aktivt, både i själva affären och i det strategiska arbetet. Det viktiga arbetet med anpassning av verksamheten till IORP2 och sedermera efterlevnaden av regelverk kommer att vara ett centralt ansvarsområde för dig.

 

Vi söker dig som efter juristexamen har arbetat minst sju år på försäkringsbolag och/eller advokatbyrå. Vi ser gärna att du har erfarenhet från försäkringsbranschen och regelstyrd verksamhet med affärsfokus.

 

Här kan du läsa mer om oss, vilka förmåner som du får ta del av som anställd och även höra vad några av våra medarbetare säger om hur det är att jobba på SH Pension.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Law. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Ulriikka Järnefelt, telefon: 0766 33 14 40.

 

Välkommen med din ansökan idag!

 

Mer information om tjänsten och ansökan>

Publiceringsdatum: 2020-04-09

De senaste nyheterna

Grattis – nu kan du flytta även äldre pensionskapital

2022-06-28

Tillhör du dem som haft en anställning före 1 juli 2007? Då har du sannolikt en eller flera tjänstepensioner som du nu kan bestämma över själv. Från och med 1 juli i år kan du nämligen flytta även tjänstepensioner som tecknats före 1 juli 2007.

Läs mer >

Hjälp till bättre pension

2022-06-14

Vad innebär det att få pensionsrådgivning och på vilket sätt kan det förbättra din pension? Läs intervjun med vår rådgivare Han-Chul Lee.

Läs mer >

Fondrapport maj

2022-06-13

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av marknadskommentarer för maj månad från våra fondförvaltare

Läs mer >