Vi söker chef för Försäljning och Marknad

Som Försäljnings- och Marknadschef ansvarar du för att ta fram, genomföra och följa upp tillväxtplaner i befintliga och nya kanaler. Du ansvarar för den sammantagna försäljningen mot en hållbar affär över tid genom strategiska och taktiska marknadsinsatser, genom pensionsrådgivarnas försäljning, genom samarbetspartners och externa distributörer samt genom digital utveckling. Du har ett mycket nära samarbete med kundservice, produkt och business controlling för att skapa optimala kundlösningar och lönsamma affärer. Du ingår i företagsledningen och rapporterar direkt till VD. Du kommer ha personalansvar för ca 8 personer bestående av pensionsrådgivare och marknadskommunikation.

 

Läs mer och sök tjänsten här >

 

Publiceringsdatum: 2021-11-25

De senaste nyheterna

SH Pension – nu Ett bolag

2021-12-01

Från och med 1 december 2021 har SH Pension samlat hela sitt erbjudande under ett och samma tak. Detta genom att hela försäkringsbeståndet hos dotterbolaget, Svensk Handel Fondförsäkring AB, överlåtits till moderbolaget, SH Pension.

Läs mer >

Tekniskt underhåll

2021-11-30

Vi utför för närvarande tekniskt underhåll, därför kan det just nu vara svårt att nå oss via vår hemsida. Ring eller maila gärna oss istället. Du når oss på 010-471 87 70 eller kontakt@shpension.se

Läs mer >

Vi söker chef för Försäljning och Marknad

2021-11-25

Vi satsar och behöver fylla på med nya kompetenser och fler grymma kollegor. Vill du göra skillnad på riktigt och vara med på vår förändringsresa?

Läs mer >