Vi rekryterar strategisk projektledare marknad

Är du redo för en spännande förändringsresa där du är en viktig del av SH Pension?

 

Strategisk projektledare marknad

 

Vill du vara med och bygga SH Pensions nya marknadsfunktion? Vi söker nu en Strategisk projektledare som kommer att arbeta i en bred roll med ansvar för att initiera, driva, koordinera samt genomföra marknadsaktiviteter. Vi söker dig med sinne för strategi och varumärke, som kan jobba utefter ett 5-årsmål och omsätta i handling vad gäller årsplaner, aktiviteter, media, byråsamarbeten mm.

 

Du kommer löpande ta fram underlag till VD/Chef Försäljning & Marknad/Styrelse samt själv projektleda och även samarbeta med byråer. Vi ser gärna att du även har viss erfarenhet av PR och Kommunikation. Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter, stor utvecklingspotential samt att du får vara en del av ett företag som är i en expansiv fas. Du har budgetansvar och rapporterar till Chef Försäljning och Marknad.

Om rollen

 

  • Ansvara strategiskt och operativt för corporate branding

  • Ta fram och äga marknadsplan och aktivitetsplan

  • Göra mediaplan och mediainköp

  • Ansvar för event, föreläsningar– planera och säkerställa genomförande

  • Ansvara för sociala kanaler, uppdatering på hemsidan samt nyhetsbrev

  • Ansvarig för samarbeten gentemot leverantörer tex byråer och tryckerier

  • Kontinuerligt utvärdera, utveckla och förvalta våra arbetsprocesser

  • Aktivt bevaka marknadsutvecklingen och initiera relevanta analyser och omvärldsbevakning 

 

Vi ser att du har universitetsutbildning inom ekonomi/kommunikation/marknad och minst ett par års erfarenhet från marknadsföring inom pension, försäkring eller bank. Du har kunskap och känsla för både corporate branding och har erfarenhet av kommunikation i digitala kanaler. Du trivs med att jobba i en bred projektledarroll med många kontaktytor; både interna och externa. Du är strategisk och kan vara med och utveckla SH Pension marknadsposition samtidigt som du är operativ och gärna skriver ett nyhetsbrev.

 

Du är en strategisk doer som tycker om att driva många projekt samtidigt start till slut och som trivs med att jobba i team. Som person ser vi att du är driven, trygg, prestigelös och ansvarsfull. Vidare ser vi att du är självgående, social, kommunikativ, strukturerad och bra på att samarbeta.

 

 

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och vilka förmåner du får som anställd >

 

Kontaktinformation

Frågor om tjänsten besvaras av Linda Gustavsson, Chef Försäljning och Marknad

linda.gustavsson@shpension.se

 

Ansökan

Med denna rekrytering hjälper Romney & Rudberg oss, ansökan Romney & Rudberg

Varmt välkommen med ditt cv, ett personligt brev . Ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om rollen kontakta Sarah Rudberg 070 551 27 00. sarah@romneyrudberg.se

 

Läs mer om tjänsten >

 

Publiceringsdatum: 2022-03-30

De senaste nyheterna

Grattis – nu kan du flytta även äldre pensionskapital

2022-06-28

Tillhör du dem som haft en anställning före 1 juli 2007? Då har du sannolikt en eller flera tjänstepensioner som du nu kan bestämma över själv. Från och med 1 juli i år kan du nämligen flytta även tjänstepensioner som tecknats före 1 juli 2007.

Läs mer >

Hjälp till bättre pension

2022-06-14

Vad innebär det att få pensionsrådgivning och på vilket sätt kan det förbättra din pension? Läs intervjun med vår rådgivare Han-Chul Lee.

Läs mer >

Fondrapport maj

2022-06-13

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av marknadskommentarer för maj månad från våra fondförvaltare

Läs mer >