Vi rekryterar Pensionssäljare!

Kort om Tjänsten

  • För dig som älskar att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer erbjuder vi en spännande roll där du tillsammans med dina fyra kollegor i säljteamet driver hela säljprocessen med eget budgetansvar.
  • Här har du möjlighet att påverka och direkt bidra till SH Pensions fortsatta expansion.
  • SH Pension har en tydlig och inspirerande tillväxtstrategi och bra produkter. Vi erbjuder transparenta och effektiva pensionslösningar för både företag och deras medarbetare och du säljer genom att skapa goda, förtroendebyggande kundrelationer.
  • Du identifierar och prospekterar potentiella kunder, ringer kalla samtal, bokar in egna möten och gör avslut.
  • Vi vill också gärna att du med din erfarenhet aktivt bidrar i arbetet med utformning av framgångsrika säljstrategier och planering för att uppnå egen säljbudget.

 

Vad vi erbjuder dig

Vår organisation är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av ett eget ansvar. De som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas gör också det hos oss.

 

Vi har ett antal förmåner för dig som anställd, bland annat erbjuder ett mycket bra friskvårdsbidrag och uppmanar våra anställda till en hälsosam livsstil. Som tillsvidareanställd får du dessutom möjlighet att gå på hälsoundersökning. Vi tillämpar också sommartid mellan första maj och sista augusti. Vilket betyder att vi slutar en timme tidigare varje dag.

 

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och vilka förmåner du får som anställd >

 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Qsearch, vid frågor är du välkommen att kontakta Helena Pettersson, tel 070 593 87 66.

 

Läs mer om tjänsten och ansök här>

 

Publiceringsdatum: 2020-11-26

De senaste nyheterna

Grattis – nu kan du flytta även äldre pensionskapital

2022-06-28

Tillhör du dem som haft en anställning före 1 juli 2007? Då har du sannolikt en eller flera tjänstepensioner som du nu kan bestämma över själv. Från och med 1 juli i år kan du nämligen flytta även tjänstepensioner som tecknats före 1 juli 2007.

Läs mer >

Hjälp till bättre pension

2022-06-14

Vad innebär det att få pensionsrådgivning och på vilket sätt kan det förbättra din pension? Läs intervjun med vår rådgivare Han-Chul Lee.

Läs mer >

Fondrapport maj

2022-06-13

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av marknadskommentarer för maj månad från våra fondförvaltare

Läs mer >