Vi rekryterar Pensionssäljare!

Vi har påbörjat den största förändringsresan sedan SH Pension bildades för över 70 år sedan. Vårt mål är att växa och ta en större position på den svenska tjänstepensionsmarknaden.
Med på resan behöver vi dig som gillar att jobba i ett klimat där du har stor påverkan och möjlighet att själv utforma din egen arbetsdag. Vi tror att du är en stor pusselbit i vår fortsatta expansion.
Kom och jobba som Pensionssäljare hos oss!
Vi rekryterar Pensionssäljare!

Kort om Tjänsten

  • För dig som älskar att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer erbjuder vi en spännande roll där du tillsammans med dina fyra kollegor i säljteamet driver hela säljprocessen med eget budgetansvar.
  • Här har du möjlighet att påverka och direkt bidra till SH Pensions fortsatta expansion.
  • SH Pension har en tydlig och inspirerande tillväxtstrategi och bra produkter. Vi erbjuder transparenta och effektiva pensionslösningar för både företag och deras medarbetare och du säljer genom att skapa goda, förtroendebyggande kundrelationer.
  • Du identifierar och prospekterar potentiella kunder, ringer kalla samtal, bokar in egna möten och gör avslut.
  • Vi vill också gärna att du med din erfarenhet aktivt bidrar i arbetet med utformning av framgångsrika säljstrategier och planering för att uppnå egen säljbudget.

 

Vad vi erbjuder dig

Vår organisation är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av ett eget ansvar. De som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas gör också det hos oss.

 

Vi har ett antal förmåner för dig som anställd, bland annat erbjuder ett mycket bra friskvårdsbidrag och uppmanar våra anställda till en hälsosam livsstil. Som tillsvidareanställd får du dessutom möjlighet att gå på hälsoundersökning. Vi tillämpar också sommartid mellan första maj och sista augusti. Vilket betyder att vi slutar en timme tidigare varje dag.

 

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och vilka förmåner du får som anställd >

 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Qsearch, vid frågor är du välkommen att kontakta Helena Pettersson, tel 070 593 87 66.

 

Läs mer om tjänsten och ansök här>

 

Publiceringsdatum: 2020-11-26

De senaste nyheterna

Extra föreningsstämma 3 maj

2021-04-19

Svensk Handel Pensionskassans extra föreningsstämma 3 maj 2021 För att SH Pension ska kunna omvandlas till tjänstepensionsförening krävs några förtydliganden i stadgarna bland annat vad...

Läs mer >

Månadsrapporter mars

2021-04-13

Nedan kan du ta del av marknadskommentarer från våra fondförvaltare för mars månad.   Cliens Företagsobligationer A Cliens Mixfond A Cliens Räntefond Kort Cliens Småbolag A Cliens...

Läs mer >

Fullmäktigeledamöter i SH Pension

2021-03-24

Om fullmäktige I en tjänstepensionsförening är det medlemmarna som har rösträtt på föreningsstämman i föreningens angelägenheter.  Att fullmäktige har utsetts innebär att medlemmarna...

Läs mer >