Vi rekryterar försäkringsrådgivare

Är du redo för en spännande förändringsresa och bli en del av vårt tjänstepensionsteam?

 

Vi erbjuder dig att få vara med och påverka i en spännande tid med kund och tillväxt i absolut fokus. Hos oss är verkligen varje individ viktig och varje individ märks och gör skillnad.

 

Tjänstpensionsteamet hos SH Pension är del av Försäljning & Marknad, och arbetar med kundbearbetning, försäljning och rådgivning gällande tjänstepension på både befintliga och nya kunder. Vårt erbjudande innefattar traditionell försäkring, fondförsäkring och trygghetsförsäkringar. Vår kundmålgrupp är små och medelstora företag och deras anställda i hela landet. Tjänsten är placerad i Stockholm.

 

Vilka utmaningar erbjuder vi dig?

Du kommer att ingå i ett team av engagerade och drivna kollegor som alla jobbar som försäkringsådgivare. Ni, tillsammans med ytterligare kollegor inom marknadsteamet, är spetsen för vår tillväxtsatsning!  Vi har sedan hösten 2021 tagit en ny riktning i bolaget och vidgar våra målgrupper och bryter ny mark.

I teamet jobbar vi nära varandra, hjälps åt, lär av varandra, stöttar och utvecklas tillsammans!

 

Som försäkringsådgivare arbetar du med att:

 

  • Ta fram säljstrategier för att uppnå egen säljbudget. Du driver hela säljprocessen under eget budgetansvar.
  • Identifiera och prospektera potentiella kunder samt skapa och bibehålla långsiktiga kundrelationer.
  • Skapa kundkontakter via telefon, boka egna möten. Vi arbetar med fysiska kund- och rådgivningsmöten men majoriteten sker digitalt.
  • Vara delaktig i kampanjutformande, särskilt mot din kundmålgrupp samt följa upp kampanjer med uppföljande samtal och möten.
  • Medverka på kundevents och vara delaktig i framtagande av sälj- och marknadsmaterial.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad erfarenhet av försäljning och kundrelationer från tjänstepensionsområdet. Vi ser gärna att du är Insuresec-certifierad. Du har erfarenhet av att själv strukturera ditt arbete och vana att arbeta med försäljningsmål och uppföljning. Du ska känna dig bekväm i att ta kundkontakt via telefon och boka in egna möten.

 

SH Pension är kundägt och har en av marknadens bästa traditionella försäkringar. Har du erfarenhet av traditionell förvaltning är det ett plus.

 

En förutsättning för att lyckas och trivas i rollen som försäkringsådgivare hos SH Pension är att du har ett stort engagemang och är prestigelös. Du är nyfiken, ansvarstagande och gillar att ta dig an nya utmaningar. Du har förmågan att bygga relationer, att förstå kundens behov och på ett enkelt sätt kommunicera vårt tjänstepensionserbjudande. Vi ser att du är en initiativrik och modig lagspelare som kommer in med positiv energi och därigenom bidrar till framgång för dig själv, teamet och SH Pension.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och vilka förmåner du får som anställd >

 

Kontaktinformation

Frågor om tjänsten besvaras av Linda Gustavsson, Chef Försäljning & Marknad

Linda.gustavsson@shpension.se

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till ansokan@shpension.se, skriv Försäkringsrådgivare i ämnesraden. Vi träffar kandidater löpande med sista ansökningsdag den 8 april.

 

Läs mer om tjänsten >

 

Publiceringsdatum: 2022-03-18

De senaste nyheterna

Grattis – nu kan du flytta även äldre pensionskapital

2022-06-28

Tillhör du dem som haft en anställning före 1 juli 2007? Då har du sannolikt en eller flera tjänstepensioner som du nu kan bestämma över själv. Från och med 1 juli i år kan du nämligen flytta även tjänstepensioner som tecknats före 1 juli 2007.

Läs mer >

Hjälp till bättre pension

2022-06-14

Vad innebär det att få pensionsrådgivning och på vilket sätt kan det förbättra din pension? Läs intervjun med vår rådgivare Han-Chul Lee.

Läs mer >

Fondrapport maj

2022-06-13

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av marknadskommentarer för maj månad från våra fondförvaltare

Läs mer >