Vi rekryterar aktuarie

Är du redo för en spännande förändringsresa där du är en viktig del av SH Pension?

 

Vi erbjuder dig att få vara med och påverka i en spännande tid med kund och tillväxt i absolut fokus. Hos oss är verkligen varje individ viktig och varje individ märks och gör skillnad och vår storlek gör att alla bidrar i stort och som smått.

 

Tjänsten som aktuarie är en bred roll där du är en nyckelspelare i att utveckla, utmana och förvalta vår traditionella försäkring, fondförsäkring och vårt sammantagna erbjudande till små och medelstora företag. Detta gör du tillsammans med produktansvarig och försäljningsteamet. Du ansvarar för de aktuariella beräkningarna i våra system. Du agerar kravställare i nära samarbete med våra systemutvecklare i samband med utvecklingsinitiativ.

 

Som aktuarie hos SH Pension får du en unik möjlighet att agera brett med möjligheten att påverka och ta ansvar. Du kommer vara delaktig i att forma aktuariearbetet och aktuarieteamet som organisatoriskt är en del av CFO Office där du rapporterar till CFO. I organisationen finns andra aktuarier på konsultbasis men även CFO som själv har aktuariebakgrund. Inom teamet finns även redovisning och bokslut, business controlling och ni hjälps alla åt, lär av varandra, stöttar och utvecklas tillsammans!

 

Som aktuarie arbetar du med:

 

  • Kravställning och förvaltning av aktuariella beräkningar för våra produkter
  • Aktivt delta i löpande boksluts- och rapporteringsarbete
  • Kravställning och utvecklingsarbete inkluderande analys, utveckling, test och förvaltning av data
  • Förvalta och förfina processen för att fastställa försäkringsteknisk avsättning i enlighet med relevanta regelverk
  • Förvalta parametrar och säkerställ kvalitet löpande

 

 

Vem är du?
Du har minst tre års erfarenhet av arbete som aktuarie inom livförsäkring och har arbetat med traditionell tjänstepension. Vi ser gärna att du har längre och bredare erfarenhet som aktuarie.

Du är affärsmässig och analytisk samt har en erkänt god kommunikativ förmåga. Du är duktig på att kommunicera det komplexa på ett pedagogiskt och förståeligt sätt!

 

Vi söker dig som har akademisk examen inom antingen matematisk statistik, matematik, ingenjör med inriktning finansiell matematik eller motsvarande kompetens. Meriterande är om du har utbildning i eller arbetslivserfarenhet av systemrelaterat arbete.  Likaväl är studier vid aktuarieprogrammet meriterande.

Det här är ett uppdrag för dig som vill göra verklig skillnad. Det kommer att kräva engagemang och viljan att utveckla dig själv, kollegorna och våra arbetssätt. Du som har drivet och motorn att kontinuerligt lära och utmanas gör också det hos oss. Här finns lång erfarenhet och yrkesstolthet blandat med nya spännande tankar och idéer – vi vill framåt och bidra till långsiktigt värde.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och vilka förmåner du får som anställd >

 

 

Kontaktinformation
Frågor om tjänsten besvaras av Helena Pettersson, Qsearch, helena.pettersson@qsearch.se tel. 0705-938766.

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev). Vi träffar kandidater löpande med sista ansökningsdag den 20 maj.
 

Publiceringsdatum: 2022-03-22

De senaste nyheterna

Grattis – nu kan du flytta även äldre pensionskapital

2022-06-28

Tillhör du dem som haft en anställning före 1 juli 2007? Då har du sannolikt en eller flera tjänstepensioner som du nu kan bestämma över själv. Från och med 1 juli i år kan du nämligen flytta även tjänstepensioner som tecknats före 1 juli 2007.

Läs mer >

Hjälp till bättre pension

2022-06-14

Vad innebär det att få pensionsrådgivning och på vilket sätt kan det förbättra din pension? Läs intervjun med vår rådgivare Han-Chul Lee.

Läs mer >

Fondrapport maj

2022-06-13

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av marknadskommentarer för maj månad från våra fondförvaltare

Läs mer >