Nu söker vi finansiell analytiker med hållbarhetsintresse

Rollen som finansiell analytiker har många skärningspunkter och du förväntas att jobba både strategiskt samt hands-on med varierande uppgifter. Du kommer snabbt få ett stort eget ansvar och är i händelsernas centrum med en stor exponering mot både interna och externa stakeholders. Du kommer bland annat:

 

  • Jobba med hållbarhetsrapporteringen 2024.
  • Sätta strukturer och rutiner för uppföljning av kapitalförvaltningsverksamheten och andra utlagda verksamheter
  • Löpande följa upp och analysera fondutbud.
  • Sköta omvärldsbevakningen inom CFO-office.
  • Delta i och driva projekt samt identifiera samt realisera nya affärsmöjligheter.
  • Delta i myndighetsrapportering, styrelserapportering samt stötta sälj och marknad med material.

 

Din bakgrund

Om du idag arbetar inom finansbranschen och vill vara med på en spännande resa där du får möjlighet att bygga upp en verksamhet är detta ett perfekt nästa steg för dig. Vi tror att du idag jobbar med rapportering, controlling, fondförvaltning, kapitalförvaltning, middle- eller backoffice. Vidare har du ett stort intresse för att jobba med hållbarhet och är van att jobba med projektledning och/eller kravställning.

 

Du är en doer, som trivs i en snabbrörlig miljö och har en förmåga att få saker gjorda samtidigt som du kan lyfta blicken och se saker ur ett strategiskt perspektiv. Som person är du prestigelös, ambitiös och leveransfokuserad, med en fallenhet för att bygga långsiktiga relationer med flera olika typer av stakeholders.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Blaq Group rekrytering.

 

Läs annonsen och ansök här

 

 

Publiceringsdatum: 2023-02-10

De senaste nyheterna

Valet är klart! Se vilka som ingår i fullmäktige 2023

2023-03-20

Fullmäktigevalet 2023 är nu klart och följande personer har utsetts till SH Pensions fullmäktige, vårt högts beslutande organ.

Läs mer >

Fondrapporter februari

2023-03-13

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du läsa kommentarerna för februari månad från våra fondförvaltare.

Läs mer >

SH Pension höjer återbäringsräntan från 1 mars

2023-03-01

God utveckling i kapitalförvaltningen gör att SH Pension höjer återbäringsräntan från 5 till 7 procent. Höjningen träder i kraft 1 mars och gäller försäkringar med traditionell förvaltning.

Läs mer >