Cliens anställer hållbarhetsansvarig

Med ett ökat fokus på att utveckla verksamheten både miljömässigt och hållbart anställer Cliens Kapitalförvaltning Emir Borovac som hållbarhetsansvarig. Den nyinrättade tjänsten innebär ett övergripande ansvar för att samordna, utveckla och driva bolagets samlade hållbarhetsarbete.

 

För oss på SH Pension är hållbarhet en viktig komponent i valet av samarbetspartners och vi välkomnar varmt när större fokus och resurser läggs på hållbarhetsfrågor.

 

Här kan du läsa mer om Cliens nya hållbarhetsansvarige >

 

Här hittar du även månadsrapporterna för januari månad:

 

 

 

Här hittar du månadsrapporter från alla våra förvaltare >

Publiceringsdatum: 2020-02-11

De senaste nyheterna

Grattis – nu kan du flytta även äldre pensionskapital

2022-06-28

Tillhör du dem som haft en anställning före 1 juli 2007? Då har du sannolikt en eller flera tjänstepensioner som du nu kan bestämma över själv. Från och med 1 juli i år kan du nämligen flytta även tjänstepensioner som tecknats före 1 juli 2007.

Läs mer >

Hjälp till bättre pension

2022-06-14

Vad innebär det att få pensionsrådgivning och på vilket sätt kan det förbättra din pension? Läs intervjun med vår rådgivare Han-Chul Lee.

Läs mer >

Fondrapport maj

2022-06-13

Varje månad ger våra fondförvaltare marknadskommentarer, utsikter för framtiden och presenterar månadens resultat för sina fonder. Nu kan du ta del av marknadskommentarer för maj månad från våra fondförvaltare

Läs mer >