Du som är medlem i Pensionskassan och har ett sparande hos oss har möjlighet att stå i vår lägenhetskö för våra lägenheter i Stockholm.

Det som krävs är ett aktivt sparande som uppgår till 25 % av ett prisbasbelopp per år eller att du har ett totalt värde av 6 prisbasbelopp i pensionsförsäkringar hos oss.

I Pensionskassan kan du som är medlem i Svensk Handel eller anställd hos ett företag som är anknutna till Svensk Handel spara.

Uppfyller du som medlem ovanstående krav är du berättigad att ställa dig i vår lägenhetskö.

Ett sparande i vårt Fondförsäkringsbolag kräver inte medlemsskap i Pensionskassan, men det berättigar inte till en plats i lägenhetskön.

Är du medlem i Pensionskassan och intresserad av att ställa dig i vår lägenhetskö, kontakta din försäkringsrådgivare hos oss, alternativt skicka ett mail till lagenhet@shpension.se.

Pensionskassan har även fastigheter i Malmö. Är du intresserad av lägenhet i Malmö, kontakta vår fastighetsförvaltning Örehus fastighetsförvaltning på nummer 040-23 43 00.

För att vi ska kunna nå dig som står i kö eller bor i någon av våra lägenheter behöver du kontinuerligt se över att dina kontaktuppgifter är uppdaterade och korrekta. Du kan uppdatera dina uppgifter genom att skicka ett mail till lagenhet@shpension.se.