Hander

Fem goda skäl att flytta till SH Pension

– Stark kapitalförvaltning
– Låga avgifter
– Marknadens bästa återbäringsränta på traditionell förvaltning sett över en tioårsperiod
– Unikt fondkoncept
– Personlig service av kunnig personal

Gör så här
Ta kontakt med din försäkringsrådgivare eller Försäkringsservice på tfn. 010-471 87 70. En flytt kräver både kunnande och eftertanke och hos oss får du all rådgivning du behöver.

Samla din pension hos SH Pension
Det är värt att samla ditt pensionskapital hos oss. Vi erbjuder låga avgifter, en stark förvaltning och ett attraktivt fondutbud. Det ska vara tryggt och enkelt att spara hos oss.

Hur går en flytt till?
Vi hjälper dig att få fram den information du behöver för en flytt från ditt gamla försäkringsbolag. Det vi behöver veta är att ditt gamla försäkringsbolag tillåter att du flyttar din försäkring samt hur stort försäkringskapitalet är. När vi fått in den information vi behöver går vi igenom den tillsammans med dig för att avgöra om det är bra för dig att flytta och hur vi gör det på bästa sätt. Om det är lönsamt för dig att flytta så hjälper vi dig att fylla i en begäran om flytt som vi skickar till det försäkringsbolag du vill lämna. Hur lång tid flytten tar beror på rutinerna hos ditt gamla försäkringsbolag och det är ingenting vi kan påverka. Vi upprättar en försäkring under tiden i väntan på att ditt kapital ska skickas till oss. Så snart dina pengar har kommit meddelar vi dig.

Välkommen till en klok affär!